Zeer goede uitleg en kundige behandeling door mondhygieniste
Ze legt alles duidelijk uit en weet waar ze over praat.
Ik ben al heel lang een cliënt. Tot volle tevredenheid.
Ik heb totaal geen klik met onze nieuwe tandarts, misschien komt het omdat we met tandarts van Kleef wel een zeer goede klik hadden en dat nu totaal niet is.
Prima, geeft advies en geeft aan wat ze gaat doen . Neemt de tijd en werkt deskundig
Fijne behandeling, professioneel, maken je rustig door mijn angst .
Zeer kundig en vriendelijke tandartsen en assistentes,al je last van je gebit hebt wordt je gelijk geholpen. Echt blij mee!
Damens achter de balie zeer onvriendel. Telefonisch zeer slecht te bereiken. Weinig begrip voor mensen. Maar een tandarts die echt weet wat ze doet.
meedenken over afspraak
Ontvangst aan de balie was heel vriendelijk. De wachttijd was kort, afspraak dus op de geplande tijd. De tandarts was heel deskundig en vriendelijk evenals de assistente.
De manier waarop ze met je omgaan. Stellen je gerust en vertellen wat er gedaan moet worden of wat de oorzaak van het ontstaan van het probleem is.
Wat ik vooral heel fijn vind is dat bij een pijnklacht je nooit lang hoeft te wachten bij jullie
Er werd de tijd genomen goede uitleg en professionaliteit
Er was een stuk van mijn kies afgebroken en ik ben gelijk dezelfde dag geholpen. Ik dacht dat er alleen even naar gekeken zou worden, maar het werd gelijk gemaakt. Super fijn!
Ik ben nog nooit met tegenzin naar binnen en teleurgesteld naar buiten gewandeld
prettige mensen
tandarts prima, vervolg: herstel aan beschadiging tanden duurt wel 6 maanden eer je aan de beurt bent. Vind dit niet normaal !!!
Positief
Een tandarts bezoekje tussendoor, vanwege een probleem met een kies. Kon snel terecht om te maken en wat een fijne tandarts . Ben er erg blij mee.
Super uitleg vriendelijke ontvangst goede behandeling
Vriendelijke assistenten, prettige ontspannen sfeer. Mijn tandarts is er één uit duizenden!
1 ding valt mij op , dat ze de mondhiegisten aan het werk willen houden
Jaarlijkse controle, deze keer met foto's. Niets om je druk over te maken.
erg tevreden alles zeer schoon en vriendelijke mensen
Goede, duidelijke en heldere uitleg. De patiënt staat centraal. Ze nemen rustig de tijd om het duidelijk uit te leggen. Tandarts en assistent beiden in het teamwork toppers.
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.