Is prima. Opmerking over onderstaande vragen: veel te veel vragen en onderdelen.
Goede zorg en uitleg van het gebit
Gewoon heel tevreden
Prima ervaring, ik heb geen verbeterpunten t.a.v. deze ervaring.
mijn ervaring is altijd positief
Hele goede praktijk . ben al 38 jaar cliënt zegt genoeg,
Wordt vriendelijk geholpen
Goed geholpen en voel me er altijd goed bij
Het is een superpraktijk zeer gezellige mensen en netjes op tijd behandeld
Goed.
Niets te klagen! Vriendelijke tandarts en assistente en alles is zo geregeld, ook goed rekening gehouden met de corona maatregelen.
Prima behandeld
Prima ontvangen en behandelt.
Controle verliep vlot op afgesproken tijd. Tandsteenverwijderen en polijsten werd meteen even meegepakt. Dit lijkt me voor zowel patient als de praktijk een zeer efficiente manier van werken.
Er is op tijd gevraagd of ik mijn afspraak naar de middag wilde verzetten omdat het uitliep en toen ben ik smiddags op tijd geholpen. De mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.
Keurig en goed behandeld
Goede service, komt geplande afspraken goed na.
Bij atukkeebroken kies, s morgens gebeld, smiddag geholpen alleen had ik graag nog even vernomen over de mondkapjes plicht, dat zat niet in mijn systeem
Altijd goede uitleg, alles verloopt soepel. Geen bijzonderheden.
positief, vriendelijk en deskundig beandeld
Al 35 jaar client bij deze praktijk, altijd goed behandeld door deskundig personeel.
Niet mijn favoriete bezoek, maar ga altijd
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.