Tandarts is vertrouwd.
Gewoon zo het hoort bij een praktijk
Jammer weer een nieuwe mondhygiëenist. Verder alles oké.
Sandra Versteeg is mijn tandarts, ben erg blij met haar. Fijne en aardige tandarts . Bij Sandra ben je minder angstig.
Proffesioneel, accuraat, klantvriendelijk.
bezoek aan mondhygieniste en tandarts waren zoals altijd , gezellige ontvangst en goed behandeld
ik had een vulling uit mijn kies maandag gebeld kon dinsdag gelijk komen terwijl ik zeker 5 jaar niet bij de tandarts ben geweest gewoon top
Niets aan het bovenstaande toe te voegen.
Keurig op tijd binnen geroepen, vriendelijk ook voor de kinderen. Altijd een praatje met hen. Onze kinderen vinden het niet erg om naar de tandarts te gaan dus dat zegt denk ik genoeg.
Fijne tandarts en fijne assistente Correcte behandeling, er wordt zorgvuldig gewerkt Duidelijk en meedenkend Vriendelijk voor de kinderen en ook belangstellend
Sinds 10 jaar kom ik hier.... Daarvoor enorm bang voor tandarts, zij hebben deze angst volledig weggenomen. Ook de kinderen komen hier met plezier.
Een fijne praktijk
Vriendelijke werknemers die de tijd nemen om uitleg te geven.
zie boven
Na een pijnloze reiniging/behandeling bij de mond hygiëniste voelt mijn gebit weer fris aan.
In de ochtend gebeld, omdat ik kiespijn had. Gelukkig kon ik dezelfde middag terecht. Het bleek dat ik een dubbele wortelkanaalbehandeling nodig had. Fijn dat de tandarts bij elke stap aangeeft wat er gaat gebeuren. Ik ben snel van mijn pijn afgeholpen. Heel fijn!
Zeer deskundige tandarts
Goede en vriendelijke professionele medewerkers
Heel erg positief
Tandarts neemt uitgebreid de tijd voor controle, loopt gebit helemaal na. Corrigeert waar nodig. Kijkt altijd naar digitaal bestand over de stand van zaken eerder. Kortom het gevoel dat er een complete controle wordt uitgevoerd. Wat betreft kinderen, fijn dat er niet voor elk scheefstaand tandje een beugel wordt geadviseerd! Imperfectie is oké !
ik voel mij bij loes heel erg op mij gemak ze legt alles netjes en makkelijk uit
Snel geholpen
Ervaring goed
Wielkamp 1 c
5301 DB Zaltbommel
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.