goed behandeld
Voor t eerst in jaren weer trots op m’n gebit. Geleidelijke vervanging van “jaren 70” vullingen door witte.. Erg tevreden over het mooie resultaat..
Goede behandeling op een rustige manier !!
Laatst een goede, complexe behandeling, die lang op zich liet wachten. Het team tandartsen wisselt heel erg, het lijkt wel een duiventil. Klanten worden niet op de hoogte gebracht, pro-actieve communicatie is niet echt sterk. Een paar jaar geleden behandeld door weer eens een nieuwe tandarts die duidelijk moeite had met een bepaalde techniek. Bij een volgend bezoek had ze duidelijk geleerd/ervaring opgedaan, want het ging veel vlotter. Learning on the job is niet iets wat ik bij een praktijk verwacht.
Vooral mijn tandarts is fantastisch. Verder vind ik de praktijk wat saai, plantloos en de mensen achter de bali zijn niet altijd even vriendelijk. Ook altijd volle agenda's.
Altijd vriendelijke ontvangst door assistent en tandarts. Goede informatie
positief
Alles was positief
Prima tandartsepraktijk.
Duidelijke uitleg je weet waar je aan toe bent Vooruit denkend vriendelijk deskundig
Goede tandartspraktijk
Ik kon best snel komen en ben snel geholpen. Heel fijn
Keurig geholpen
zie hier boven
vriendelijke tandarts, stelt je op je gemak en is kundig
De tandarts legt precies uit wat hij gaat doen. Stap voor stap. Dat is prettig want zo weet ik precies wat er gebeurd en wat er nog moet gebeuren. Een hele goede ervaring!
Accuraat, geen wachttijd, afspraken worden nagekomen, voldoende eigen inbreng en keuze bij plannen volgende afspraak, vriendelijke ontvangst aan de balie en in de behandelkamer.
Uitstekende service
Er was een vulling afgebroken, ik kon dezelfde dag komen en het was snel weer netjes
Een prima ervaring
Kundig, ontspannen, vriendelijk, vrolijk, praatje, duidelijk. Vertellen wat hij gaat doen. Top. Alle tandartsen zouden zo moeten zijn.
duidelijke uitleg over wat en waarom. pijnloze behandeling
Van beging af aan een nette en goede tandarts en kundig.
Ik vond het goed. Kinderen helemaal op hun gemak, ook in de stoel. Ik vond de wachtkamer wel nog erg coronaproef. Dat hoeft nu niet meer. Kinderen hadden niks te doen.
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.