Fijn ontvangen bij binnenkomst, niet lang hoeven wachten en kundig behandeld door de tandarts
Vond het alleen jammer dat de nieuwe tandarts zich niet even voor stelde.
Bij Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel vind ik alle medewerkers die ik bij mijn bezoek tegenkom erg vriendelijk. Ook heb ik het idee deskundig geholpen te worden en vind ik dat mijn tandarts (Marina Llorente Garcia) en de assistentes goed uitleggen wat ze doen en waarom. Dank jullie wel!
Je wordt op je gemak gesteld, luisteren goed naar de klachten, overleggen wat ze denken dat ze moeten gaan doen.
kennis van zaken en de vriendelijkheid
Er werd rustig en begripvol met mijn man omgegaan ivm Parkinson en lid.
Goed op afspraak en netjes geholpen
Wel goed maar ik kon de tandarts slecht verstaan
Zeer goede tandarts en voelde me prettige en niet zenuwachtig.
Ik ben geholpen door een team van dames. Het voelde niet dat zij professioneel bezig waren en kennis hadden van de apparatuur waar zij mee werkten. Zelfs bij het maken van een foto wisten ze niet hoe ze het plaatje in mijn mond moesten plaatsen. Nu gaan ze komende dinsdag 4 vullingen vervangen, u begrijpt dat ik hier echt niet met een gerust hart naar toe gaat.... Helaas moet het gebeuren. Ik heb zeker geen moeite met mensen die de Nederlandse taal niet 100% spreken, maar deze dame was wel erg slecht te verstaan.
Ik werd belerend behandeld omdat ik tandsteen had door een assistente v de tandarts. Ik zit wel te overwegen om naar een andere tandarts te gaan. Ik mis de oude garde waarin men duidelijk de taal spreekt. Er is nauwelijks contact met de tandarts. Ze komt voor amper 5 min en huppa weg is ze. Ik mis de goeie oude tijd. Ik blijf omdat ik vanaf me 4e jaar al kom. Misschien toch tijd om te gaan.
Kon snel terecht voor een behandeling, en ben tevreden over het resultaat.
Fijne ervaring niet afgeraffeld nemen de tijd. Liefst zou ik zelf meekijken met een spiegel.
Ben zeer tevreden met de behandeling
Word altijd goed geholpen en leggen alles goed uit wat ze gaan doen
Netjes op tijd Vriendelijk personeel Goed geholpen en geadviseerd
Snel geholpen. Vriendelijke en geduldige tandarts en assistente. Ik had wel graag een betere gebits reiniging gehad.
Snelle, vriendelijke en vakkundige behandeling
Dit betreft n bezoek van vorig jaar aan een hele vervelende, denigrerende norse man die implantoloog is. Hij heeft niets aangevraagd bij de zorgverzekering. Moet ik zelf achter komen. Nadat ik dat had doorgegeven is de aanvraag te laat ingediend waardoor ik niet vlg afspraak meer over kon stappen van verzekeraar waardoor de behandeling wel had kunnen plaats vinden. Moet ik een jaar wachten. Zwaar waardeloos. Helaas weet ik zijn naam niet meer. Wat een nare man. Geen reclame voor jullie. De manier waarop hij mij te woord stond was ronduit zwaar denigrerend. Deze man voelt zich zwaar verheven boven iedereen. Ronduit walgelijk.
Duidelijk en deskundig
Ik heb vanuit het verleden, vanuit een andere woonplaats een slechte ervaring met "de tandarts". Door de professionele zorg, herstel die ik mocht ontvangen in deze praktijk Nijverheidssingel (Bianca) ben ik niet alleen mijn angst kwijt maar ook veel meer gemotiveerd om er zelf ook alles aan te doen om mijn mond goed te verzorgen!!
De halfjaarlijkse controle werd deskundig en grondig uitgevoerd door tandarts Marina Llorente en haar assistente Züleyha. Ik kon dezelfde nog geholpen worden voor vervolgbehandeling die eveneens prima verliep. Graag had ik wat meer informatie gekregen over behandelplan op de de langere termijn.
Zie boven
Was direct aan de beurt en werd snel maar professioneel geholpen.
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en