Prima geholpen, vind wel dat de mondzorg erg duur is
Snel, professionele behandeling.
Ik kwam voor de voorbereidende behandeling voor de plaatsing van en kroon. Het was een ingreep die anderhalf uur zou duren, en na het inbrengen van de verdoving (altijd vervelend), was het verder bijna een aangename ervaring te noemen: goede uitleg en communicatie van de tandarts en zijn assistenten, naar mij en naar elkaar. Ik denk dat het prima is verlopen, want de tijdelijke kroon zit er goed op, en ik heb achteraf maar weinig last gehad.
Op de website lijkt Tandartsenpraktijk Nijverheidssingel een vriendengroepje. Het is echter een onderdeel van Colosseum Dental dat 600.000 patienten heeft. Hun visie: de Europese leider én de nummer 1 werkgever te worden in de mondzorg. De term patient komt daarin niet voor...
Ik verstond de tandarts niet goed. Ook had ik het idee dat ik niet gehoord werd toen ik uitlegde wat de andere tandarts altijd deed met de split, ik verwachtte eenzelfde actie, maar dit gebeurde dus niet. Verder vriendelijke arts.
Bij binnenkomst vriendelijk begroet en ik was snel aan de beurt. Controle was snel gebeurt en was heel respectvol en pijnloos. Duidelijk besproken wat er wel en niet was gevonden en wat daarmee te doen. Altijd tevreden.
Ik ben goed geholpen
Vriendelijke medewerkers! 21 jaar bij tandarts Tolsma gezeten. Over onze nieuwe tandarts Kostas zijn we zeer tevreden. Een erg aardige en kundige jonge tandarts. Onze kinderen vinden hem ook erg leuk. De assistenten zijn allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
ben tevreden over de aanmaak en plaatsing van een nieuw boven en onder gebit.
Heel prettig zijn. Heel behulpzaam en proberen als er iets fout is het met je op te lossen vooral de telefoonniste Nanny en ? Zijn mij heel goed behulpzaam geweest de afgelopen week
prima en nagenoeg pijnloze behandeling van kiespijn. deskundige tandarts en assistent.
Altijd vriendelijke medewerkers zo ook de tandarts. Ik kom hier al jaren
Weer prima geholpen
Wij zijn als gezin altijd tevreden geweest bij tandarts Tolsma. Helaas is hij met pensioen. Maar Zijn opvolger is net zo kundig en aardig. Geeft de tijd en goede uitleg.
Ik ging voor de jaarlijkse controle . Eerst geholpen door de assistente, heel vriendelijk! Ik kreeg advies hoe ik de tandenstoker het best kan gebruiken. Daarna kwam de tandarts , ook heel vriendelijk.
Goede uitleg hoe ik mijn inplantaten goed schoon kan houden
Na al een hele geschiedenis met mond en kaakchirurgie, is het soms moeilijk om licht aan het einde van de tunnel te zien. Maar ik moet zeggen, de laatste jaren, zo goed als klachtenvrij. :-)
Elke afspraak verloopt perfect. De mensen die er werken weten precies wat ze doen.
Hebben aandacht voor je, leggen alles goed uit,, stellen je op je gemak echt geweldig
Zeer positief
Alles wordt goed bekeken en er wordt uitgelegd wat gedaan wordt. Dat is erg fijn, omdat je dan weet wat er gebeurt.
Al sinds mijn kindertijd kom ik bij deze tandartspraktijk, ben er gebleven omdat ik er goed behandeld wordt. Verschillende tandartsen gehad en nu tandarts Kostas. Een vriendelijke tandarts die zorgt voor een warm ontvangst, zorgvuldig & vakkundig te werk gaat. Al mijn vragen zijn geduldig beantwoord. Ook is hij sociaal en prettig in de omgang.
blij met de mondhygiëniste
Zie boven
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en