Heel erg fijn. Ze hielpen mij snel en wisten alles goed uit te leggen zodat ik niet voor verassingen zou komen te staan.
Prima tand artsen praktijk
Door vriendelijk personeel reeds fijn en goed behandeld.
Altijd zeer tevreden.
Prima dienstverlening en fijne sfeer
Fijne sfeer, wordt rekening gehouden met de mens achter de patiënt. Erg persoonlijk.
Ik hoefde deze keer gelukkig niet zo lang te wachten dan voorheen en ik werd heel goed en vriendelijk geholpen.
Alles was goed snel envakundig netjes gewoon goed
Een jaar geleden zou ik een 10 gegeven hebben. Ik vind de praktijk te groot en helaas onpersoonlijk geworden. Heb overwogen naar een praktijk bij mij in de buurt te gaan.
we komen er al vanaf het begin in de praktijk.al toen in de acacia straat.en we komen er nog.
Zeer goed geholpen en stellen me op me gemak
altijd heel prettige ontvangst, voldoende oor voor mijn problemen.
Ik belde kortdag of het mogelijk was een afspraak te maken voor controle. Dit kon snel en op de dag die mij uitkwam. Daar was ik helemaal blij mee. Op de dag zelf werd ik een kwartier voor mijn afspraak gebeld. Dat ik een afspraak had en dat ik te laat was. Het was toen kwart over en mijn afspraak was om half. Dat weet ik zeker, want ik heb het tijdens het maken van de afspraak herhaalt en het werd bevestigd. Daarnaast zou ik geen afspraak hebben gemaakt als alleen kwart over een optie was, omdat ik wist dat dat te krap was voor mij om te halen. Ik werd later teruggebeld. Gelukkig was er nog ruimte voor mij. Erg toevallig was de afspraak na mij afgezegd door de patiënt. Tijdens de afspraak zelf werd in netjes geholpen. Zowel de tandarts als de assistent waren erg vriendelijk en behulpzaam. De tandarts vertelde ook wat ze deed tijdens de handelingen, dit vind ik altijd wel prettig als patiënt zijnde.
Flexibel en sterke uitstraling
Ik ben voor controle bij tandarts Desi geweest. Ze is vriendelijk en rustig. Ik vind het fijn dat ze tijd nam voor me, want ik ben altijd wel gespannen. Voorzichtig bekeek ze mijn gebid en gelukkig gebruikte zij dat metalen pinnetje maar weinig. Ik moest wel even wennen aan haar accent.
We worden altijd goed te woord gestaan.
Duidelijk, netjes, vriendelijk en kundig.
Super tevreden over van Erp, zeer jammer dat hij weggaat. Ervaren tandarts, weet waar hij over praat, brengt z’n kennis goed over en motiveert je om je gebit gezond te houden! Klein minpuntje: nieuwe balie assistente/telefoniste komt zeer onervaren over, totaal niet meedenkend.
Vind het geen tandarts praktijk meer maar een kliniek..heel onpersoonlijk...niet vriendelijk aan de balie
Heb alleen ervaring met Tolsma en die is al jaren uitstekend
hans van erp vinden wij een erg prettige tandarts, geeft goede uitleg, denkt mee, is beschikbaar als er een extra afspraak nodig is, onze oudste zoon heeft problemen met zijn voortanden, en zijn extra afspraken geweest. ook complimenten voor de assistentes en balie medewerkers, heel prettige sfeer.
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en