Tandartsenpraktijd Nijverheidssingel is mij aanbevolen door mijn dochter omdat ik jaren niet meer bij een tandarts was geweest vanwege 'slechte ervaringen' in het verleden. Mijn angst is inmiddels helemaal weg en mijn vertrouwen is weer terug. Ik krijg altijd een duidelijk uitleg over de behandeling en er word goed naar mij geluisterd. Ik zit op dit moment in een traject om een onder en boven frame te laten plaatsen. Ik heb de praktijk al aan andere aanbevolen.
johan tolsma is een hele goede tandarts ik kom er al jaren toen zat johan nog in de Acaciastraat top
Een fijne praktijk.
een gewone normale vriendelijke ontvangst met een praatje erbij
altijd klantvriendelijke benadering
Zoals altijd uitvoerige controle en uitleg als er iets niet goed is. Hartelijk ontvangst.
Zijn vriendelijk alleen niet handig dat ze niet gelijk behandelen en je daarvoor weer terug moet komen. Zeker als je fulltime werkt.
Beste uit de stad!
Heb kiespijn en ga op vakantie. Kan volgende dag komen bij Dhr.Ordeman. Foto gemaakt, zonder overleg Perio-aid meegegeven. Kiespijn alleen maar erger geworden en nog niet vanaf. Vakantie vergald. Niet nagegaan of er gaatje in kies zit. cijfer 1 voor deze persoon.
De pijn was fijn!
Altijd zeer vriendelijk en kundig. Word prettig geholpen.
Fijne praktijk ze zijn altijd vriendelijk maar ook eerlijk tegen de klant. Ook kunnen zij heel goed met angst van de patiënt omgaan.
Ik heb geode ervaringen met de heer van Erp jaren lang. Helaas door zijn vertrek ga ik een andere tandartsen praktijk bij mij meer in de buurt zoeken.
fijne praktijk, goed geregeld en in noodgeval snelle oproep
helemaal goed
Perfect! Snel en vriendelijk geholpen
Goede en fijne behandeling.
Had graag zelf de keuze gehad bij het kiezen van een andere tandarts. Zit al meer dan 20 jaar bij deze praktijk bij van Erp en had liever overgestapt naar tolsma omdat van erp met pensioen is. Moet nu kiezen uit tandartsen die ik niet ken.
Onduidelijk over aanmelden bij de balie. Soms wel, dan weer niet. Telefonisch ook erg slecht bereikbaar. Bij vorige controle niemand aan de balie om een vervolgafspraak te maken. Inmiddels al een week over en weer aan het bellen. Tandarts zelf uitstekend
Niet lang hoeven wachten.!Tandarts vriendelijk is dat altijd! Prima!!
Altijd vriendelijk en behulpzaam. De mensen die er werken zijn altijd vrolijk zodat je gerust gesteld in hun stoel gaat zitten. Er volgt uitgebreid uitleg en de foto's worden getoond zodat je weet wat er in je mond afspeelt. Je bent in kundige handen en loopt daarna weer met een gezond gebit naar buiten.
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en