Na meer dan 30 jaar door van Erp behandeld. (Acaciastraat). Zonder kennisgeving plots andere tandarts. Schijnbaar geen normen en waarden.
Voel me altijd goed geholpen, aardige mensen en heb mede dankzij hun een gezond gebit!
Snelle service, maar onpersoonlijk.
Voor de eerste keer geweest. Tandarts Desi was vriendelijk, rustig en voorzichtig. Het beetje tandsteen kon gewoon in de stoel worden verwijderd. Er hoefde verder niets te gebeuren, waarschijnlijk omdat ze de nieuwe patiënt niet wil afschrikken. Iedereen is er vriendelijk en betrokken.
overvallen door het plotseling stoppen van Van Erp. Ik vind dat na de verbouwing het knusse van de wijkpraktijk verloren is gegaan. jammer.
Fijne professionele praktijk, leuk met kleine kinderen en vroegtijdig laten wennen aan de tandarts.
Deskundig en gemoedelijke behandeling
Na mijn verhuizing de 1x mijn halfjaarlijkse controle gehad en 1 korte check
Deskundige tandarts die precies uitlegt geeft wat er aan de hand is met je gebit
Sinds verbouwing onpersoonlijke en kille wachtruimte. Tandarts leek op automatische piloot te werken. Bij balie vriendelijk te woord gestaan Telefonisch contact ook prima.
Prima.
Rustige sfeer, niet het idee dat je in een paar minuten weer weg moet. Goede behandeling en duidelijke uitleg.
Prima op tijd geholpen en meteen behandeld
Prima behandeling. Goede uitleg.
Fijne tandartspraktijk! Kom er al zeker 35 jaar!
Ik ben hier al meer dan 30 jaar patiënt, tot volle tevredenheid.
Vriendelijk, altijd meedenkend om nog beter je gebit te onderhouden, spontaan en fijne benadering.
Vriendelijk personeel. En de praktijk zelf ziet er mooi en schoon uit.
Vlotte afhandeling
Ik ben erg bang om naar de tandarts te gaan! Als ik hoer ben leggen ze alles rustig en kalm uit . En maken duidelijk wat ze gaan doen en hoelang etc
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en