In een moeilijle periode in mijn leven hebben ze mij goed opgevangen. Alle moeite gedaan om mij toch te helpen. Mijn laatste bezoek liep niet helemaal lekker in mijn gevoel.
Prima.
Vriendelijke benadering, professioneel
Erg prettige medewerkers, denken mee aan financiën, leggen alle stappen van de behandeling goed uit en ik kan altijd snel terecht.
Ik had een gaatje wat heel erg aangetast was geworden mijn hele voortanden moesten eruit vanwegen geld gebrek Omdat ik in de schuldsenering zit Ik ben toen na bianca gegaan en zei heeft toen een plaatje laten maken Mijn tanden zijn kleiner Bianca heeft ze ze meer in het rijtje laten zetten maar mn linkertant staat nu in het midden terwijl dat eerst nie zo was Maar het plaatje ston bij de voortanden 1 cm te ver na voren bianca wilde dat ik daar eigelijk meer als een half jaar mee bleef lopen tot die opgevult moes worden Ik kon nie normaal eten dan klapte de protese er gelijk uit Vlak Voor de kerst ben ik terug geweest en zijn mij voortanden naar achteren gezet Ander had ik zo gelopen tot Maart Mijn voortanden zijn heel leklijk afgewerkt Zit zelfs zwart op mn rechtertand wat er nie afgaat Heb het doorgegeven Maar bianca ze heeft het gezien proberen te polijsten en ze von het wel best Toen ginger er onder ook 4 tanden uit aan de onderkant kreeg ik ook een plaatje En die moest opgevult en rand opbouw worden gemaakt Afspraak voor gemaakt zelfde dag kon ik het plaatje ophalen kom thuis wil eten is het plaatje veelste lang aan de binnekant en onder mijn tanden was het nog niet goed opgevult alleen rand opbouw Ik maak weer een afspr moes wachten vanaf donderdag tot maandag voor ik weer kon komen om het te slijpen heel het weekend zonder gebit gelopen voorschandaal Ik vertel bianca dat ik niet tevreden ben Vervolgens gaat ze de kleur van mijn tanden bekijken en ze zeg ik ga een plaatje maken ik zeg prima maar ik betaal nergens extra voor was ze mee eens ze sleep nog een stukkie van mn gebit en leek te helepen maar thuis weer pijn nog steeds pijn aan de binnekant doordat het te lang is moes ik 1 week nog rondlopen met pijn Toen ik terug kwam op de afpraak Had bianca een plaatje gemaakt en liet me gaan zitten plaatste de protese in mijn mond en vroeg hoe het zat Ik zei het zit goed en was blij y tot bianca tegen mij zei kijk maar is in de spiegel ik schrok ervan wat ik zag Hele lelijke tanden schots en scheef Ze zei tegen mij dat kan niet anders voor je kauw vermogen Daar ben ik het natuurlijk nie mee eens met lelijke tanden Het moet er beter op worden ze zei ik heb mn vrije tijd hieraan besteed en het is gratis gedaan waarop ik echt boos wer Ik heb bij elkaar 1100/1200 euro betaalt dus er is helemaal niks gratis en ik krijg niks vergoed dat wist ze ook Ik wilde boos weggaan Ze vroeg wat ik nu wilde om het op te lossen omdat ik niet met die lelijke protese ga lopen heb ik gevraagt of ze m tog nog x wilde opvullen natuurlijk zonder kosten Maar nu laat ze me nog eerst 2 weken lopen met een gebit wat pijn doe dus hoop echt dat zet goed ga oplossen Als ik binnekort terug moet Ik vin het heel erg dat zei mijn boven tande scheef zet omdat het mooier was zodat ze in het rijtje zouden staan maar heb een heel scheef gebit waarop ze dan nog mn onder gebit wil gaan maken op da scheven gebit :(
Kon even sneller sneller afspraak maken! En dat is nog alleen maar voor control! En dan nog paar weken wachten! Zo druk? Dan ga ik naar ander praktijk
Perfect geholpen en direct een oplossing ook in verband met tijdgebrek een afspraak geregeld
Vriendelijk personeel, er werd goed verteld wat er gedaan werd. Dit stelde mij gerust.
De wachtruimte is altijd netjes en schoon. Jammer is dat wanneer je een afspraak maakt, altijd 10 min moet wachten...
Netjes, accuraat
Het is geweldig dat meer dan 25 jaar als klant hetzelfde tandarts van Erp en nog nooit probleem is geweest nu heb ik pas andere nieuwe tandarts Desi Gercheva is ook de goeien 👍👍in Nijverheidssingel, groetje van Benjamin de leeuw
Vriendelijk en professioneel. Ook secuur werken.
Prettige behandeling. Erg vriendelijk, ze houden goed rekening met angsten. Er werden 2 behandelingen samengevoegd zodat ik niet weer een maand hoefde te wachten.
Ben tevreden. Redelijk op tijd, vriendelijk personeel
Het is een fijne praktijk, ze zijn altijd belangstellend
Aardige tandarts en assistenten. De tandarts doet erg zijn best om je geen pijn te doen en dat lukt heel goed
Prettige ontvangst. Goede kwaliteit en eerlijke duidelijke uitleg over behandelingsmogelijkheden bij tandproblemen. Vakkundig, al meer dan 25 jaar vaste klant.
Goede dag, Ben pas 2x bij deze tandarts praktijk geweest dus kan nog niet echt n duidelijke mening geven.
Zijn al meer dan 25 jaar klant, dat zegt genoeg
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en