Positief
Het is dat ik haast nooit iets aan mijn tanden mankeer maar er wordt weinig gecommuniceerd over wie de dames zijn (er stonden drie vrouwen binnen, inclusief stagiaire denk ik?) en als je eenmaal ligt niks over wat ze gaan doen en hoe je tanden eruit zien. Ik moest vragen of het er allemaal goed uitzag. Voelt erg gehaast allemaal. Voor deze halfjaarlijkse controle had ik mijn dochtertje van 1,5 meegenomen om te wennen maar ze wisten er weinig raad mee. Ik mis tandarts Tolsma!
Zeer goede ervaring. Tevreden gevoel
Goede behandeling
gewoon en vakkundig
Tandarts Tolsma en alle assistenten, wat een top team! Ze denken altijd mee in oplossingen.
Tevreden
zeer professioneel geholpen
Tandarts Costas, is een topper , erg lief legt alles goed uit , ik ben een echte angst haas dat is verschrikkelijk , maar voelde me op m’n gemak . Nu moet ik nog voor een grote behandeling , ik ben nu al heel angstig . Hoop dat t allemaal goed gaat tandarts Costas ! Groetjes Lia Musters
Goed en snel geholpen
Normaal wordt gelijk tandsteen en tanden gepolijst deze keer niet was niet ingepland Maar wel uitlopen kwa tijd
Ik heb altijd bij Daisy gelopen, haar vond ik een goede tandarts. Nu is zij weg en ben ik al voor de derde keer teruggekomen om dezelfde kies op te vullen. Een deel van de tandartsen zijn niet afkomstig uit Nederland. Dat geeft niks, maar dan moeten ze wel goed verstaanbaar zijn en dat is nou niet echt.
Snel en deskundig geholpen!
Werd niet spontaan begroet . Ze wilde dat ik mijn onderste tanden uittrek binnenkort. Maar tandarts van Erp zei altijd: probeer zo lang mogelijk te behouden. Even snel gekeken , tandsteen binnen 5 min verwijderd en klaar. Normaal wordt het intensiever gedaan . Heb het idee dat ze helemaal klaar is met mijn eigen tanden
Snel, deskundig en aandacht voor de patient,
Ik vind het een hele fijne praktijk, tandartsen nemen de tijd voor je en zijn erg zorgzaam. Behandelingen worden ruim van te voren goed met je door gesproken. Ben zelf geen held bij de tandarts, maar hier ga ik niet meer met knikkende knieën naar binnen. Ze zorgen echt dat je je op je gemak voelt. Erg fijn vind ik dat!
Ik heb nog nooit heel lang hoeven wachten. Altijd een glimlach als ik langskom.
Snelle actie omdat mijn afspraak niet door kon gaan omdat de tandarts ziek was. Kreeg snel andere afspraak. Super vriendelijke tandarts met duidelijke uitleg. Assistenten aan de balie en in de behandelkamers zijn zeer vriendelijk.
ik ben zeer goed geholpen
Vriendelijk en professioneel
Goed geholpen, zeer kundige tandarts.En zeer patiënt “ vriendelijk.
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en