Alles gedaan wat kon
Ik kom er al jaren En heb er nog nooit iets negatiefs meegemaakt .
Binnenkomst was goed.In deze tijd.Helaas werd vermeld dat het uit zou lopen.Vermelde ik dat ik zeker om 2 geholpen moest zijn Half 2 afspraak.I.v.m kleinkinderen uit school halen.Moet bijna half uur fietsen, Toen was er geregeld dat er even iemand anders kon kijken.Mee dat ze wilde beginnen ,kwam tolsma al zelf binnen. Was prima geregeld
Bij de binnenkomst wordt je leuk ontvangen. En allemaal leuke assistente. Ook top
Schone rustige praktijk en goede informatie over het behandelplan.
Een professioneel, deskundig en sympathiek team.
juiste ontvangst bij binnenkomst,mondkapjes en handgel waren aanwezig alsook een lijst die ingevuld moest worden aangaande het corona-virus.
Een lange wachttijd van bijna 25 minuten wat ik niet normaal vind. Een kleine uitloop kan maar 25 minuten is bijna andere afspraak.
nvt
Ik was wat zenuwachtig aangezien het een nieuwe tandarts was.
Ben heel blij dat er in de praktijk de mogelijkheid is om altijd bij je "eigen" tandarts terecht te kunnen. Indien dit niet mogelijk is door omstandigheden wordt dit duidelijk aangegeven en weet je ook bij wie je dan terecht kom.
ik ben best wel bang van de tandarts, maar ik voelde me echt heel erg op me gemak!
Heel anders dan ik gewend ben . Heb altijd tandarts van Erp gehad en daar had ik n vertrouwensverband. Nu heb ik dat niet, want je wordt ook zakelijk behandeld
Behandeld door Desi Chercheva. Zij stelt je op je gemak en legt goed uit wat zij gaat doen.
Duidelijk verhaal, advies en vakkundige behandeling waarin tijdens de behandeling stap voor stap wordt meegedeeld wat er gedaan wordt.
Na 30 jaar nog steeds tevreden
Heb de afspraken bij de tandarts en mondhygiénist als zeer prettig ervaren, waren allemaal heel vriendelijk, korte wachttijden wat ik ook als zeer prettig ervaar, al met al top , ga zo door!!
Prima je word goed geholpen, krijgt netjes advies!
Prettig en correct geholpen zoals altijd
Accuraat
Mijn dochter en ik zijn goed geholpen!. Dit was haar 2de keer bij de tand arts en hij heeft haar goed begeleid
Ik vond de uit leg best goed over wat er gaat geburen met mijn gebit
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en