Voor het eerst bij de nieuwe tandarts. Goed geholpen, er werd rustig gewerkt. De assistente die mij kwam halen sprak me aan met meneer. Dat vind ik echt niet kunnen
Mijn ervaring is goed bij de tandarts, ik wist niet of ik wilde blijven nu beide mijn tandartsen weg waren maar ik had een vrouw, Spaans denk heel vriendelijk, Spaanse muziek en ze was gezellig aan het zingen. Nou kreeg een vrolijk gevoel in de stoel. De assistenten zijn ook allemaal aardig.
Afspraken maken en communicatie vind ik zeer goed en afgesproken tijden worden echt goed na geleefd. Maar het continu wisselen van tandartsen vind ik minder. Overigens is iedereen zeer vriendelijk.
Ik heb tandsteen laten verwijderen en heb nog nooit zoveel pijn gehad tijdens de behandeling; veel te ruw en hard heel mijn mond vol bloed ik leek drakula wel en toen met die ijzeren haak nou dat ging zo hard en ruw tand er een tand afbrak. ja sorry zei ze elke keer. ik heb gelijk een andere tandarts gezocht en gevonden. Marina heeft de tand gerepareerd wel goed gedaan maar ik kon ze niet verstaan dus dat is ook niks. IK MIS NA DE EERSTE KEER JOHAN TOLSMA AL NA 40 JAAR PATIENT
Ben al meer dan 40 jaar patient bij deze praktijk. De laatste jaren heb ik te vaak verschillende tandartsen gehad. Alle respect voor de tandartsen die hier in de praktijk komen werken maar ze werken erg snel, leggen het niet echt goed uit en moeilijk verstaanbaar! Helaas na vele jaren ben ik toch opzoek naar een andere tandartsenpraktijk. Wil nog wel tandarts Tolsma bedanken en een mooi en welverdiende pension toewensen. Mvg Fam Keizer
Fijn geholpen.
Na 37 jaar gewend te zijn om Tolsma als tandarst te hebben gehad,is het voor mijn nog even afwachten of de nieuwe tandarst het ook naar mijn verwachting voldoet. Het was 14 mei 2021 de eerste keer dat ik bij een andere tandarst ben geweest dus moet nog afwachten wat het gaat worden.
Ik ga er altijd zonder angst heen. Neem ook altijd een zak "smoelen trekkers" mee (bijnaam voor tandarts) Wat altijd in dank wordt aangenomen Ze hebben ook allemaal gevoel voor humor.
Goede ontvangst, vriendelijke uitleg en mooi op tijd geholpen.
Altijd erg prettig in de benadering en kundig als het gaat om de zorg.
Helaas tandarts tolsma moest met reden stoppen dus iemand anders gekregen Maar mijn complimenten ze heeft goed geluisterd naar mij gerust gesteld dus helemaal prima
Ik kon snel terecht na het bellen voor een afspraak. Corona maatregelen zijn duidelijk en extra hygiënisch. Personeel en tandarts waren vriendelijk maar er werd door de tandarts niet veel gezegd. Ik ben jarenlang bij tandarts Tolsma geweest en die vertelde altijd netjes wat hij ging doen en waarom. Dit moest ik nu steeds vragen maar dat gaat moeilijk met een slang in je mond :)
Goede tandarts praktijk
altijd tevreden over haar; vriendelijk en rekening houden met mijn handicap
Als kind al bij tandarts Tolsma en van Erp terecht gekomen (locatie Acaciastraat). Waar ik ook naartoe ben verhuisd, behield ik deze praktijk. Tot op de dag van vandaag ben ik uiterst tevreden over deze praktijk. Vriendelijk, goede zorg, goede uitleg, geen nonsens, schoon. Prettig vind ik dat er meerdere tandartsen in de praktijk aanwezig zijn met verschillende specialisaties waardoor je makkelijker met elk probleem terecht kunt. Kortom ik ben nog steeds erg tevreden. Het enige minpuntje vind ik de locatie maar aangezien ik niet wekelijks hoef, is dat ook niet echt een probleem.
De tandarts gaat van de ene kamer naar de andere niet prettig weinig persoonlijk contact
Heel goed geholpen en doorverwezen.
De tandarts die mij behandelde was heel onvriendelijk, ik voelde mij niet op mij gemak. Hij leek geïrriteerd waardoor ik niet zo snel vragen durfde te stellen.
Allemaal prima,echter een klacht. Ik moet als invalide patiënt de hel straat terug lopen om voor de auto te betalen. Een invalide parkeerplaats zou zeer welkom zijn. Deze is aan te vragen bij de gemeente, afdeling parkeren.
Sinds jaren vaste tandarts altijd goed behandeld
Geen aanmerkingen
Helemaal goed
Super geholpen ben er super blij mee
Eerste keer dat ik bij deze tandarts kwam. En vond het een hele vriendelijke man. Ook de assistente was heel vriendelijk. Ik blijf zeker bij jullie komen. Bedankt voor jullie gastvrijheid gr Patrick Braat
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en