Altijd vriendelijke en leuke medewerkers die tijdens de behandeling uitleg geven over wat ze doen
Prettig, klantvriendelijk, ontspannen.
Ik ben prima geholpen. Aardig en begripvol personeel.
Bij binnen werd ik gelijk gecontroleerd op temperatuur
aardige tandarts en behoedzaam mr kinderman
Ben zeer netjes behandeld, met veel geduld en het was ook allemaal heel duidelijk waar ik extra aandacht aan moet besteden voor de betere verzorging van mijn gebit
Vriendelijk & Zorgvuldig behandeld door Marina Llorente Garcia. Neemt de tijd, geeft duidelijk uitleg en luistert naar de wensen van de patiënt.
Lieve tandarst voel me eigen er heel prettig bij.
Leuke jonge tandarts meneer Kostas.
Ik ben 18 jaar naar volle tevredenheid door tandarts Tolsma geholpen. Bij de laatste controle werd ik door een vervangster geholpen, ik voelde mij goed behandeld.
Mijn ervaring is goed met de mondhygiëniste omdat ik een slik probleem heb en daar houdt ze heel goed Rekening mee.. Ga graag bij haar
Zowel bij de assistente als bij de tandarts goed geholpen. Het was heel duidelijk .
Ik ben Tevreden
Met de extra complimenten voor Marina.
Uitstekend georganiseerde Covid-19 vrije entree, snelle vakkundige behandeling en vol goede tips. Kundige assistenten met glimlach en prima tandarts. Om vol vertrouwen naar uit te zien, maar toch met een glimlach niet te vaak langs te willen komen. Niet voor hen in het bijzonder... maar een tandarts blijft een tandarts,
Ik ben tevreden
Glimlachend in de stoel & met een lach weer naar buiten.
Prima geholpen
Ik had een hele goede ervaring bij tandarts Tolsma , vanaf de jaren 1985 was ik bij hem onder behandeling,een prima tandarts !!!!!!!!! jammer dat hij is moeten stoppen, hoop dat ik nu verder ook tevreden zal blijven. Dit is ingevuld na de hand van afgelopen jaren, vanaf nu heb ik nog geen ervaring te melden.
Vlot en vriendelijk geholpen
Fijne tandarts en goed geholpen.
Goede verzorging alles word netjes uutgelegd
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en