aardig ontvangst en behandeling/controle goed
Fijne tandartsen, je wordt goed op je gemak gesteld en zeer vakkundig.
Ik was voor het eerst bij een nieuwe tandarts nadat mijn tandarts is gestopt. Wat me op viel is dat de nieuwe tandarts zichzelf niet voorstelde. Ik wist in eerste instantie niet of ik met een assistente of met een tandarts had te maken. Ik heb aan het einde van het bezoek om haar naam gevraagd, Daniella. Ze leek meer oog voor de computer te hebben, was mijn eerste indruk. Haar naam staat niet tussen de lijst namen verder in de enquête Over de praktijk ben ik wel tevreden
Er wordt nauwkeurig gekeken hoe de staat van mijn gebit is.
Jammer de wisselingen van tandarts. De contacten blijven daardoor erg onpersoonlijk.
Positief
Tijdens mijn halfjaarlijkse controle wordt er rekening gehouden met mijn wensen en allergieen
snel, goed en vriendelijk geholpen.
mijn 1e kenningsmaking met tandarst Tindeman was twijfelachtig. onderprotese werd niet verwijderd voor jaarlijkse controle en hij heeft niet met n spiegeltje in de mond gecontroleerd. de assistente heeft dat tandsteen onder de protese goed verwijderd. dus de 1e kenningsmaking was niet hoopgevend.daarbij de aantekening dat ik geen klachten had. ik kan niet beoordelen of hij kundig is maar wel te weinig aandacht voor de client.
Goed, vriendelijk en deskundig geholpen.
Productie. De persoonlijkheid is weg. In de stoel liggen. Assistent doet alles. Tandarts loopt in en uit. Weinig tijd voor de patiënt
1 tip: Stel je even voor als iemand voor het eerst bij jou in de tandartsstoel zit. Ik stel het wel op prijs als ik weet hoe mijn nieuwe tandarts heet.
Na 38 jaar Tandarts Tolsma was het toch wel even spannend maar prima geholpen.
prettig
goede controle behandeling. Eerst door tandarts, daarna door mondhygiënist
Marina is een hele goede tandarts. Ze is behulpzaam en heeft alle begrip voor mijn angst. Ik ben zeer tevreden over haar.
Jammer dat jullie in een betaald parkeren gebied zitten. Beetje stoeien met parkeertijd.
Jammer dat behandeling niet in de zelfde afspraak kan.
Mijn 3e bezoek aan deze tandartspraktijk. Zeer vriendelijke mensen die daar werken. Tandarts neemt de tijd en geeft hele goede informatie en adviezen. Kunnen andere praktijken nog een voorbeeld aan nemen......
Professional, efficient
goed geholpen en zeer vriendelijke professionals
Aardige tandarts.
In het weekend een stuk van mijn kies afgebroken, belde maandagochtend voor een spoedafspraak, kon die middag meteen terecht en ben vakkundig geholpen ondanks de taalbarrière.
Afspraken kunnen goed aangepast worden aan de wens van de cliënt. Allen vind ik jammer dat je niet kan combineren met de een of de ander omdat ze allemaal op verschillende dagen werken maar dat zal niet anders kunnen
Ik ben nu ruim 35 jaar patiënt, en nog steeds zeer tevreden
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en