Vriendelijke behandeling Uitleggevend Verstaanbaar Dankjulliewel
Vroeger was bij deze tandartsen praktijk tandsteen bijwerken vast onderdeel bij een controle beurt. Nu wordt geëist dat je dit bij een mond hygiëniste laat doen omdat dit blijkbaar lucratiever is. Alles lijkt gericht om zoveel mogelijk aparte kosten in rekening te brengen. Standaard opnieuw nieuwe fotos maken dan de tanden na te lopen. Je krijgt dus minder voor aanzienlijk meer kosten.
zoals altijd werd ik goed geholpen,en zeer vriendelijk bij binnenkomst. ik had een kies laten trekken en wat complicaties en na 1! telefoontje kon ik gelijk komen en het is perfect opgelost. ik kan geen minunten bedenken,mvg thierry van den kerkhof
Middelmatig omdat ik niet was voorbereid op het geconcentreerd moeten luisteren ivm het erge accent. De assistente kwam mij halen, het praten en het binnenlaten ging voor mij zo snel dat ik niet begreep wie wie was. Ik voelde mij vrij om het te vragen en heb vriendelijk antwoord gehad. In een situatie waarin ik gespannen ben vond ik het lastig om én te concentreren op het luisteren en te focussen om rustig te blijven.
Zoals altijd ben ik heel tevreden
Een fijne uitleg over de behandeling en een vriendelijke benadering na mij toe
Door uitloop toch geregeld dat ik bij aan andere tandarts terecht kon. Top praktijk!
Tandarts en assistente heel vriendelijk legde goed uit wat ze gingen doen en hebben me heel goed geholpen
Geven duidelijke uitleg en luisteren goed. Niet oordelend en houden rekening met de persoon.
betrouwbaarheid vriendelijk vakmanschap !!
Altijd netjes en behulpzaam. Goede service.
Ik heb mijn kunstgebit alweer een aantal jaren. Nu is er tandsteen verwijderd. Mijn man is ook voor controle geweest en die rekening vinden we we erg hoog
Ik heb altijd tandarts Tolsma gehad en al dik 40 jaar. Dus nu een nieuwe tandarts is even wennen.
Er wordt goed naar je geluisterd en elke behandeling gaat volledig in goed overleg. Ze zijn ook geweldig met kleine kinderen.
Fijne mensen die er werken!
Zie boven
Tolsma is weg gegaan een andere tandarts en die heeft een tand eruit getroken waar ze een gat in me kaakgeholte trok wat kan gebeuren maar zelf moet achter komen toen terug naar tandarts geweest en dat was normaal zeden ze en toen zelf de kaak chirurg gebeld en die zeden dat het niet hoorde dus tandarts gebeld en door verwijzing gevraag en in het ziekenhuis dicht gehecht en nu heb er heel veel last van dus een slecht zaak
Marina ervaar ik als een hele fijne secure tandarts. Ook haar assistentes, elke keer een ander wat geen probleem is, zijn super vriendelijk. De dames aan de balie waren deze keer prettig, maar de voorgaande keren en bij het maken van een afspraak kan er aan klantvriendelijkheid heel veel geschaafd worden. Verder hoor ik wel veel vervelende ervaringen(o.a. bij een tandarts komen waar je niet bij staat ingeschreven en vervolgens een slechte controle doet en niet goed tandsteen verwijdert. Omdat ik meer van dergelijke ervaringen hoor zal ik deze praktijk niet aanraden. Omdat ik heel tevreden ben over Marina blijf ik nog patiënt.
Ik was altijd bang voor de tandarts. Maar deze tandarts stelde me heel erg op me gemak en heb vandaag een wortelkanaalbehandeling gehad en totaal geen pijn gehad. Nu van plan om heel mijn gebit aan te gaan pakken en alles weer in orde te maken
Vriendelijke benadering
Tandarts is altijd vriendelijk en direct. Kijkt naar je gebit en bespreekt met je wat ze ziet.
Professioneel en correct
Afspraken zijn goed in te plannen met inachtneming van de wensen van de klant. Tandarts zorg is gewoon goed.
Ze waren vriendelijk en hebben alles heel goed uitgelegd. Ze namen alle tijd voor mij en luisterden goed naar mijn vragen.
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en