Aangezien ik bang ben voor spuiten hebben de tandarts en assistente mij goed geholpen. Super team samen.
Heb echt een goeie tandarts gehad
Goed tandarts
Er werd duidelijk rekening gehouden met mijn angst voor de tandarts en ik ben kundig geholpen, knappe afstemming van tandarts en assistent, goed team
Ik vind naar de tandarts/mondhygiëniste gaan heel spannend. Maar ik voelde me dit keer echt op m’n gemak gesteld en dat er rekening met mij word gehouden. Oprecht een fijne ervaring.
Vriendelijk, snel en deskundig.
persoonlijke aandacht. snel geholpen.
Niets aan toe te voegen
Er werken ervaren tandartsen in de praktijk en ik wordt altijd vriendelijk ontvangen. Bij de planning wordt altijd rekening gehouden met mijn mogelijkheden. De wachttijd is nooit lang.
Niet te lang hoeven wachten, prettig geholpen.
Wij balen vooral dat sinds tandarts van Erp weg is, het een komen en gaan is van tandartsen. Hebben steeds iemand anders en dat met kinderen niet prettig! Daarbij zijn het ook tandartsen die gebreken Nederlands spreken.
De vrouwelijke tandarts vond ik heel vakkundig, resoluut en snel De verdoving was heel snel gezet door de aardige assistente en de kies werd heel snel en vakkundig getrokken zonder problemen De beide dames waren heel vriendelijk en attent. Mijn complimenten; geen minpunten! Hartelijke groet Diny Griep
Weer als vanouds.
Vriendelijk en duidelijke uitleg van mijn behandelende arts en assistente
zie boven
Niet anders als normaal
Gericht en doeltreffend geholpen
Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Ik ben uiterst tevreden over alles. Telkens als ik problemen heb met mijn gebit kan ik binnen een paar dagen terecht voor een behandeling en soms zelfs nog dezelfde dag. Ik ben ook altijd tevreden geweest over de behandelingen.
Tandarts en assistente bleken geen ervaring te hebben met/kennis te hebben van jonge kinderen van 2 jaar die voor het eerst bij de tandarts komen. Mijn zoontje kreeg een klein stuiterballetje die niet geschikt was voor kinderen jonger dan 3 jaar (zag ik thuis) en had deze in zijn mond gestopt. Er was geen handige aanpak voor zo'n jong kind om hem op zijn gemak te stellen, of uitleg aan hem wat ze gingen doen. Water en lucht die uit slangetje werden spoten vond hij eng.
Zie boven
Goed ontvangen Zeer nette praktijk Ongelofelijk leuk en lief voor (bange) kindjes
Oog voor kraakhelderheid en netheid kan beter.
Nijverheidssingel 319
4811 ZW [email protected]
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en