Korte wachttijd, Rustige uitleg wat de tandarts gaat doen. Geen centje pijn.
Het was goed georganiseerd om het zo goed mogelijk coronaproef te maken. Dit is fijn om zo binnen te komen en dan krijg je vertrouwen. Verder is het personeel altijd hartstikke aardig!
Dit keer ging prima, Magdalena heeft mij goed geholpen van controle.
Onze ervaring is dat hulpverlenende praktijken steeds meer praktijkgericht zijn. Wij hebben patiëntgerichtheid, dus het opbouwen van een vertrouwensband tussen hulpverlener en patiënt, hoog in het vaandel staan.
Werd goed geholpen ook de corona regels werd goed naar geluisterd. Top
Uitstekende behandeling
Goede ervaring met, en tevreden over de afgelopen afspraak met een andere (niet mijn eigen) tandarts.
vlotte afspraak,duidelijke uitleg behandeling,vriendelijk
Aardige mondhygiëniste, goed advies en nieuwe afspraken zijn makkelijk gemaakt.
Ze behandelen je heel goed
Helemaal goed ik was meteen aan de beurt en het was niet druk.
Korte maar krachtige afspraak.
Altijd goed geholpen
Ben mooi op tijd geholpen En super vriendelijk
Ik kom hier nu een aantal jaar en ik wordt altijd snel en kundig geholpen.
Ik ben dik tevreden over alles
Was er voor controle. Een miniem klein gaatje werd geconstateerd, is op voorstel van de tandarts en mijn goedkeuring hersteld.
Je weet niet of je eigen tandarts aanwezig is : daar heb je toch een vertrouwensband mee en niet als er opeens een andere tandarts voor je staat
nvt
Goed.
Alles word van te voren en tijdens de behandeling goed uitgelegd wat er voor zorgt dat ik kalmer kan zijn. Ik weet wat er komen gaat en wat er gebeurd.
Ik ben geholpen door dr Kostas, omdat mijn vaste tandarts dr Tolsma helemaal vol zat met afspraken. Ik ben zeer goed geholpen door dr Kostas. Hij heeft alles goed uitgelegd. De assistente was ook erg aardig.
Ben redelijk op me gemak
Johan Tolsma en Hans van Erp kennen elkaar van de Universiteit voor Tandheelkunde in Groningen, waar zij beiden zijn afgestudeerd. In 1985 beginnen zij samen een tweemanspraktijk aan de Acaciastraat te Breda. Na 20 jaar werd het pand echter te klein en sinds 2003 is onze praktijk gevestigd aan de Nijverheidssingel 319 in Breda. Na een recente verbouwing beschikken we over zeven volledig ingerichte behandelkamers. Na binnenkomst dient u zich even te melden aan de balie waarna u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. Momenteel werken er een aantal tandartsen binnen deze praktijk: Johan Tolsma, Marina Llorente Garcia, Desi Gercheva en Tamir Ordeman. Desi is gespecialiseerd in kroon en brugwerk en