Blijft een goede teamwork
Afspraak gemaakt voor vreselijk kiespijn. Kon om 16:00 terecht (dat werd uiteindelijk 16:20) tandarts had haar vooroordeel al klaar. Ik gaf aan geen kanaalbehandeling te willen maar de kies te laten trekken. Dat bepaal jij niet kreeg ik als antwoord. 2 spuitjes verdoving was niet voldoende. Ok dan doe ik het niet was het antwoord. (Kreeg sterk de indruk dat ze graag naar huis wilde). Ik werd met een doos pijnstillers en antibiotica naar huis gestuurd en moest voor vrijdag maar een afspraak maken bij de kaakchirurg. Dus nog 3 dagen met ondraaglijke pijn rondlopen. Eigen schuld dikke bult zal ze wel gedacht hebben. Overigens niks negatiefs over de assistente. Zij was vriendelijk en stelde me gerust. Daar kan mevrouw de tandarts nog wat van leren!! Gelukkig een uur later naar de noodarts in Geleen kunnen gaan. Zeer vriendelijk en goed geholpen. Geen pijn gevoeld en de kies is eruit!!
Korrekt
Een betere ervaring is niet mogelijk
Ondanks mijn niet zo best onderhoud aan ondergebit werd ik met menselijk respect en bekwaam behandelt door mondhygiëniste en bovengebit weer zeer goed passend in orde gemaakt (bedankt)
ik was erg bang en zag enorm op tegen de ingreep. ik kreeg de ruimte om rustig te volgen wat er allemaal ging gebeuren en hoewel ik niet kan zeggen dat ik dit nog eens zo zou doen, was en is de bgeleiding prima.
Prettig geholpen. Fijne sfeer in de praktijk. De prothese is helemaal geweldig, ik kan vanaf de eerste dag alles eten ( harde broodjes, appel en nootjes ) Door al die positieve punten heb ik de lange tijd voor lief genomen.
Rustige en prettige behandeling
Zeer goed en prettig.
Ben heel tevreden ,de eerste bezoek bij jullie en best tevreden. Vriendelijke en netjes . Hoop dat ik altijd zo een gevoel kreeg
Mijn ervaring was zeer goed en iedereen was vriendelijk
zeer vriendelijke secretareses en dhr houben zelf excl implantoloog
Goede zorg en vriendelijk personeel
Goed geholpen vriendelijke personeel. De corona regels goed in acht genomen.
Ik heb op donderdag een stuk tand afgebroken, en kon na het bellen met Houben vrijdagochtend nog terecht om 11:50 uur. Gewoon super!
Vanaf het eerste begin ben ik goed geholpen. Duidelijke afspraken. Pijnloze behandeling. Veel respect voor het personeel. Altijd vriendelijk en zeer kundig. Ik kan deze praktijk van harte aan iedereen aanbevelen. Ook hebben ze het prima geregeld met onze verzekering. Alleen maar lof.
Omdat ik vreselijke angst heb, heeft de tandarts zo ook de mondhygiëniste me geruststellend behandeld. Hoop dat ook in de toekomst te ervaren.
Rustige benadering, vriendelijk,
Voor mij was elke behandeling perfect uitgevoerd, alleen jammer dat ik door Corona mijn laatste behandeling moest missen, terwijl dit maar 10 minuten was helaas.
Goed, deskundig persoon, ik was aangenaam verrast dat men zo op tijd werkt en ook dat de tandarts niet jachtig is, dus echt even de tijd nam.
Een tandarts die niet de tijd neemt om je gebit helemaal te bekijken, haar vooroordelen al klaarheeft en niet de tijd neemt om naar jou verhaal, klachten en mening te luisteren.
Altijd met een fijn gevoel naar huis gegaan.
Mondhygiëne en tandarts prima behandeling en goede voorlichting en uitleg.
houben is een prima tandarts evenzo als mens
Heel fijn ontvangen en ben op mijn gemak gesteld
Dr H van der Hoffplein 1
6162 BG Sittard-Geleen
Bent u woonachtig in de regio Sittard-Geleen, werkzaam binnen het Zuyderland ziekenhuis of komt u vaak op deze locatie? Zoekt u een gerenommeerde en patiëntvriendelijke tandartspraktijk die alle tandheelkundige zorg kan bieden? Mondzorg Sittard-Geleen in Sittard-Geleen staat garant voor mooie en gezonde tanden. De professionele praktijk met drie behandelkamers is gevestigd op de Zorgboulevard in het Zuyderland ziekenhuis, boven de apotheek op de eerste etage. Evenals het ziekenhuis is de tandartspraktijk state of the art. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.