prima ervaring
Top behandeling. Met top tandarts
de klant vriendelijkheid in de wachtkamer liet te wensen over de laatste keer dit ben ik zeker niet gewent
Zeer prettig.
Altijd zeer vriendelijk en zorgvuldig.
Kies eruit, dag erna meteen behandeld door Arend? Goede tandarts.
Nvt
Goed geholpen
Personeel gaat zorgvuldig te werk en is altijd beleefd. Altijd goed, zit al heel mijn leven bij deze tandarts.
Ik hoop dat mijn tandarts nog lang niet met pensioen gaat! De nuchtere aanpak en niet pappen en nathouden maakt dat ik al jaren met plezier bij hem kom. Geen onzinnige behandeling, hoog tempo, gezellig, kan een grapje waarderen. Nog beter was het om de behandelstoel te draaien zodat je als patiënt ook kunt genieten van het prettige uitzicht over de haven.
Over het algemeen prima personeel, de behandelkamers zijn aan een update toe
Gewoon goede behandeling, en gezellige behandelaars. Duidelijk en eerlijk.
Ik vond niks raar ofzo
prima geholpen
De ultieme benuttingsgraad van pure perfectie is tijdens mijn bezoek 100% bereikt!
Niemand in de wachtkamer droeg een mondkapje terwijl dat toch echt de verplicht is. Dit geeft mij een onprettig gevoel
Deze is voor jou ;)
Het was de periodieke controle en die verliep prettig.
Goede tandarts en leuke en gezellige medewerkers
Eerst 3 foto's laten maken tandsteen verwijderen toen ik wat last kreeg . in 1 keer 6 prikken in mijn mond en dan naar huis gestuurd om volgende keer de drie gaatjes te doen .had dan gelijk de drie gaatjes gedaan maar nooit weer en ga ook overstappen
Bij de tandarts langs gaan is niet mijn leukste uitje, maar de sfeer is vaak gewoon gezellig en ontspannen. Daardoor is het niet erg om even bij de tandarts te zijn, die mij overigens ook altijd weer met een keurig gebid naar huis kan laten gaan. Dus alle lof aan......
Correct ontvangen en goede voorlichting en behandeling!
vriendelijke tandarts die je gerust stelt en bekwaam is.
Ondanks mijn angst voor de tandarts, heel goed geholpen en gerustgesteld. Geen pijn gehad en snel geholpen.
Wijk 1 45
8321 EM Urk
Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.