Is prima ervaring
Ik kreeg net na mijn controle weer een kaart dat het mijn controle maand is en dat ik een afspraak moet maken. Dat loopt nu dus dubbelop
Als zeer fijn en zorgvuldig
Kalm
Ik werd goed geholpen.
Fijne tandarts die secuur te werk ging en goede sfeer bracht
Erg aardige tandarts, ook voor de kinderen erg lief. Ook kundig in zijn vak. Moet helaas wel zeggen dat hij niet altijd goed te verstaan was.
Zeer vriendelijke tandarts die meedenkt en geruststelt
Uur gewacht in de wachtkamer voor controle, eenmaal aan de beurt 10 minuten werk, vervolgens kwartier wachten op de tandarts voor na controle, kortom slechte planning.
Altijd veel begrip en zorg als je in de stoel ligt , controle en behandeling altijd vlot .
Top praktijk.
Na 38 jaar een tandarts gehad te hebben , zal het wennen moeten aan een nieuwe , maar ik had het idee dat ze zich graag hoord praten en ze zich bewijzen wilde hoe goed ze haar cursissen had gedaan ......ik hoop dat er een tandarts bij komt die mij meer gaat liggen ....mis rené nu al , gelukkig kom ik er niet zo vaak De assistente heeft meer werk verricht en was vriendelijk en bekwaam .
het zou goed zijn om de afgesproken tijd (van de afspraak) in acht te houden. wachttijden van 45 minuten zijn niet acceptabel !
Ik heb niets met tandartsen maar er word efficiënt en effectief gewerkt en dat in een gezellig sfeer.
Fijn dat we maar kort in de wachtkamer hoefde te wachten en dat mijn zoon gelijk geboord kon worden.
Goed contact en effectieve behandeling. Vaak lang wachten in de wachtkamer. Dat was minder leuk. Dat René van der Kist vertrekt, vind ik heel jammer! Daarom zou ik de tandarts nu niet meer aanbevelen.
Ik heb meer dan 1 uur gewacht in de wachtkamer.
Geen poespas belang van de patient ,ik lag als een vorst een vip behandeling .
Nieuwe tandarts, totaal niet klant gericht, onvriendelijk.. geen blad voor haar mond.. Ben zeer ontevreden waardoor ik genoodzaakt ben om weg te gaan bij tandartspraktijk kist. Ben gister zeer ontevreden weg gegaan er wordt niet geluisterd naar klant.. want dan krijg je als reactie Ben al 35 jaar tandarts kom mij de les niet leren.. totaal onbeschoft.. wat ik ontzettend jammer vind altijd heel tevreden geweest.. maar nu totaal niet..
vlotte behandelijng
Rene is mijn held: wat zullen we hem allemaal gaan missen!
Wij komen graag bij tandarts Kist. Lekker vertrouwd.
Staan altijd voor je klaar Wij moeten 45 minuten rijden en daar wordt altijd rekening mee gehouden.. Jammer dat Rene stopt..we gaan hem missen...(en niet als kiespijn haha).
Wijk 1 45
8321 EM Urk
Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.