De tandarts is een goede en leuke man! Hij maakt een gezellig praatje en stelt je op je gemak. Ook de wachtruimte is mooi en ziet er verzorgd uit. Alleen de wachttijd is best lang. Maar vanwege veel drukte wel begrijpelijk.
Controle beurt is prima uit gevoert en ik moet volgend jaar weer terug komen.
zie boven
in overleg met de patient wordt de beste oplossing gezocht. Transparant en no-nonsense, ga zo door op het spoor van van der Kist die alles wist
Was er voor tandsteen verwijderen / gebitsreiniging. Vriendelijke ontvangst en snelle, goede behandeling. Doorgaan zo!
Ik zat midden in de verbouwing.. tip baken dit af voor je cliënten.. maak ergens anders de wachtruimte Moest lang wachten 10.15 had ik de afspraak 50 min later liep ik de deur. Had geen gaatjes of andere bijzonderheden... dus best erg lang wachten. De tandarts stuurt je graag door naar overige disciplines. Tandarts ass was wel een prettige ervaring. Was mooi rustig aan werk tijdens tandsteen verwijderen
...........................
mn tand eruit. even langs en hop een nieuwe tand. top service wat mij betreft.
We zijn er echt op vooruit gegaan. Deze tandarts neemt alle tijd voor je ,legt alles netjes uit wat er moet gebeuren . Dat was met de vorige tandarts wel anders.
Het is nog steeds even wennen met hoe vroeger het was, maar de tandarts is professioneel en weet waar ze over praat en wat ze doet. Ze neemt de tijd voor je.
Eerst gevraagd hoe het met mijn medecijnen gebruik was of dat nog allemaal op orde was. Een verder deskundig bekeken en behandeld
.....
uitstekend
Leuke vrouw Marijke de nieuwe Tandarts, en Bonette voel ik mij altijd bij op m,n gemak bij ,wat wil je nog meer ,
Alles werd duidelijk uitgelegd alleen duurde het lang voor we geholpen werden.
Goede communicatie. Eerlijkheid. Mijn wensen waren heel belangrijk. Er werden wat opties besproken en ik mocht zelf bepalen wat ik ging doen.
De tandarts is wel gezellig. Echt een tandarts voor ons gezin
Mijn ervaring ja ze praat te veel en daardoor licht de gene in de stoel daar langer vind jammer dat rene weg is die vond ik beter en vind het slecht dat ze niet wist hoever ze moest boren dat heeft ze toch wel geleerd bij der opleiding bijzondere vrouw is het
Marijke is een top tandarts
Bij het maken van de afspraak aan de balie kon ik al direct geholpen worden.
Eerste behandeling wel even wennen! Maar wel kundig, mijn vrouw zegt 'maar ze was wel lief.
Vriendelijk met persoonlijke aandacht
vriendelijk en netjes
Goede en snelle dienstverlening
De tandarts praat veel en leunt op je waar ik niet van gediend ben...
Wijk 1 45
8321 EM Urk
Welkom bij Mondzorg Urk! Onze werkwijze is geënt op drie pijlers: efficiency, kwaliteit en service (nazorg). Wat betreft efficiency werken we verspreid over vier behandelkamers samen met de vijf gediplomeerde preventie-assistentes, die een deel van de werkzaamheden zelfstandig uit kunnen voeren. Hierbij gaat het om o.a. tandsteen verwijderen, het polijsten van het gebit, instrueren mondhygiëne etc. Door het werken met moderne apparatuur, gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met Nederlandse laboratoria, is de kwaliteit van de behandeling gewaarborgd. Wij zetten ons 100% in om samen met u tot een goed eindresultaat te komen.