Ik ben hier een Syrische vluchteling en het leukste is dat je een Arabische tandarts hebt en dit is heel goed dank je
Prima tandarts en vriendelijke assistenten
Ik ben tevreden met de halfjaarlijkse controle voor de rest is het goed.
De prothese s zijn goed hersteld
Aardige en behulpzaam personeel.
goede service en vriendelijk personeel
Opzicht snel geholpen, maar door een eerder boete bedrag dat ik moest betalen( kon echt niet aanwezig zijn) ben ik momenteel niet echt te vreden
ik was eerst heel erg bang om naar een tandarts te gaan ben bij deze praktijk terechtgekomen en het gaat uitstekend heel fijne en kundige mensen
Tweemaal prothese laten maken in de loop der jaren en een maal een rebase van oud gebit. Dit alles is altijd erg goed gegaan. kundig personeel en uiterst correct in omgang.
Op tijd geholpen, flexibel secretariaat, duidelijk advies, goed omgegaan met kinderen.
mensen met ervaring voor oplossen kleine en grote gebits problemen.
Zeer vriendelijk heel erg behulpzaam wil geen andere tandarts meee
GOED
goede doelgerichte behandeling, geen onnodige zaken. Persoonlijk advies op maat.
super service
Vakkundig , correct.
goed geholpen
Ik ben heel tevreden over de behandeling van de tandarts alsook de tandtechniek en de baliemedewerker.
goede tandarts,
representatieve inrichting, doelmatig, knus, laagdrempelig. Waar ik met gevoel voor de mens ontvangen en behandeld word. Enigszins zakelijk
Goede en snelle behandeling. Goede service van balie medewerkster. Hulp bij doorverwijzing naar kaakchirurgie. Kortom een goede praktijk.
Personeel is zeer vriendelijk. Tandarts Jacco is geweldig, zeer kundig, vertelt altijd wat hij gaat doen, legt goed uit, denkt mee en geeft goed advies. Zijn houding en soc. vaardigheden richting de assistentes is zeer respectvol en dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt bij een tandarts. Zijn manier van werken stelt mij gerust en is altijd pijnloos. Dit is een 10 waard. Ik geef een 8 vanwege de dienst van de mondhygiëniste. Deze dame is m.i. niet kundig genoeg, gaat iedere keer de discussie aan over de kwaliteit en haar mening over het merk van de ragers. Geen persoonlijke aandacht en niet vriendelijk. Niet tevreden over het resultaat. Deze behandeling is het geld niet waard en stap daarom over van mondhygiëniste.
Prof Pieter Willemstraat 21
6224CC Maastricht
Bent u woonachtig in de regio Maastricht en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk? De praktijk van Mondzorg Maastricht in Maastricht staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De professionele praktijk met vier behandelkamers is gevestigd op loopafstand van Centraal Station Maastricht en het stadscentrum en derhalve uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.