Goed en snel contact via telefoon. Correcte en snelle reparatie van bovenprothese.
Goed en deskundig
Heel goed en snel geholpen !!
Tand uit gebit en 2u later kon ik weer breeduit lachen
Gebit was stuk en het is snel en vakkundig hersteld.
Mijn kroon heeft losgelaten(niet door tandarts Naude geplaatst maar jaren geleden door onze oude tandarts gedaan)Ik heb gebeld en kon rond de middag dezelfde dag terecht bij mijn eigen tandarts Naude . Hij werkt snel, pijnloos, vakkundig top tandarts. Probleem opgelost !
Ondanks dat ik vaak wat aan me tanden/kiezen heb ga ik toch met een rustig gevoel naar de tandarts. Terwijl ik voorheen toch angst had. Maar hier nemen ze de tijd en zorgen ze ervoor dat je je op je gemak voelt.
Goed vriendelijke behandeling
Goede ervaring vriendelijk personeel.
Goede verzorging en uitleg over de toestand van mijn gebit. Ga nu met een gerust hard naar de tandarts
Niet alleen is iedereen heel erg kundig en gewoon goed in zijn of haar werk. Maar iedereen is ook ontzettend vriendelijk en aardig. En dit klinkt misschien raar om te vermelden maar ik heb echt anders meegemaakt. Ik voel mij op mijn gerust gesteld, op mijn gemak en serieus genomen. Ik kan niet anders dan ze van harte aanbevelen.
Goede communicatie/ planning
Ik ben tot nu toe tevreden
Vanaf het begin van de behandelingen tot aan het eind van behandelingen tevreden over de kwaliteit van zowel het secretariaat, tandarts, en tandtechnicus. Ben zeer tevreden over het resultaat en kan weer normaal bijten en eten.
wordt goed en correct behandeld
Bang voor de tandarts,maar ondertussen is er al zoveel met mijn gebit gebeurd,dat het over is,ook door de geruststelling van de tandartsNaute.
Bij binnenkomst “gaat u nog even zitten” echter de 2 stoelen waren door mannen bezet.....!daarna half uur wachttijd, zonder mededeling hierover. Mondhygiëne zonder ( te kinderlijke uitleg) werd me geloof ik niet in dank afgenomen.
Super goed behandeld en heel tevreden met alles
Werd vriendelijk begroet en meteen geholpen. Hoefde niet te wachten en je zenuwachtig te maken. U weet de tandarts boezemt toch wat angst in.
Ik werd goed behandeld
Door tandarts weer er van doordrongen dat ik elk half jaar mijn controles moet laten doen.
Alles naar wens super
Van Sonsbeecklaan 3 A
6191 JL Beek
Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.