De afspraak was zeer snel gemaakt. Men had begrip voor mijn klachten en dat deze niet lang konden wachten.
Bij binnenkomst is men erg vriendelijk en behulpzaam, tandarts is altijd geïnteresseerd en erg vakbekwaam.
Het personeel is altijd vriendelijk en correct in het benaderen van cliënten/patiënten. Helpen ook waar nodig en zoeken ook naar oplossingen als een afspraak gemaakt wordt
Ondergebit viel `s morgens tuk. Voor 11.30u gerepareerd! Keurig
Mijn ervaring met Mondzorg Beek is altijd naar tevredenheid. Ik word altijd professioneel en vriendelijk behandeld. Dit is voor mij heel belangrijk omdat ik vrij angstig ben, door het vakkundig handelen van iedereen in de praktijk, maakt dit mijn bezoek prettig en stressvrij.
top dienstverlening
Makkelijk afspraak te maken, wachtlijst voor behandeling werkt perfect (3 weken eerder dan gepland). Vriendelijk personeel, behandeling geeft vertrouwen. Pluim!
Kan er mee leven
Zeer vriendelijk, en zeer professioneel.
Fijne service, vriendelijke medewerkers
In zo verre ok zij het niet dat deze behandeling geen toevoeging is geweest op het probleem van mij. Deze is nog aanwezig zij het in iets mindere maten. Wel moet ik nu twee drie keer terug om de aanpassing aan te passen. Had ik vooraf geweten over eind resultaat had ik het niet laten doen.
Prima vakmensen !
nvt
Alleen die ene keer ,met dat kleine scheurtje in mijn prothese, van een tot anderhalve cm ,om me € 73 te hebben laten bij betalen . Daar schrok ik toch wel even van . En zeker dat de prothese pas anderhalf jaar oud was .
Er werd mij duidelijk verteld wat het probleem was
Andrea is vriendelijk. Legt goed uit. Vertelt wat ze doet. Heel secuur. Neemt tijd voor je. Plezier in haar werk.
Een geweldige ervaring bij de mondhygieniste. Zij vertelde precies wat ze ging doen en ook waarom. Gaf duidelijke instructie m.b.t. verzorging en reikte ook de juiste materialen aan.
Vriendelijk en vertrouwelijk
Professional and caring team.
Zolang ik er al kom heb ik nooit een negatiever ervaring gehad.
Professioneel
Gebroken tand. Meteen een afspraak kunnen maken en snel weer gefixt.
Snel en prima geholpen met het aanpassen van mijn gebit binnen 6 uur
Vriendelijk secretaresse & prima tandarts.
Er wordt mooi aan de tijd gehouden,korte wachttijden
Van Sonsbeecklaan 3 A
6191 JL Beek
Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.