Vriendelijke tandarts en assistenten; uitleg over behandeling en tips voor vervolg, zonder overbodige toeters en bellen. Fijn dat vervolgafspraak per mail bevestigd wordt.
Wordt goed geholpen, deskundigheid ++, hygiene ++
alles goed
Enkel een woord: Fantastisch
Bij de tandarts komen vindt ik nooit leuk. Ik ben ontzettend bang. Maar ze stellen je zo op je gemak en blijven heel rustig.Dat is geweldig mooi
Patiënt gericht goede behandeling
zeer vriendelijke mondhygiëniste
Ze hebben altijd tijd voor je als je problemen heb met je tanden,word je nog de zelfde geholpen. Service is zeer goed.
Zeer te Vreden.
Implantaat uit de kaak, dezelfde dag terecht kunnen in de praktijk. De tandtechnieker zorgt dat je bij de tandarts terecht kunt en binnen 45 min. is je probleem opgelost. Alles zorgvuldig nog eens gecontroleerd. Hun service was altijd al top en is dit gebleven. Uiterst tevreden ben ik
Op een andere locatie in geval van nood geholpen kunnen worden.
Kosten worden me vooraf mede gedeeld! Kom niet voor verrassingen te staan.
Ik werd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Mijn kies getrokken ze hebben goed gerusgesteld
Het was wel fijn geweest als na het ophalen na reparatie kunstgebit, controle op het passen van deze was geweest.
Ik ben meteen geholpen echt geweldig
Fijne deskundige ervaring duidelijke uitleg van behandeling. Vriendelijk personeel.
Goede en snelle service en klantvriendelijkheid. Er werken mensen die verstand hebben van zaken.
keuze is van zorgverzekeraar VGZ ben daar verzekerd, alle vragen wat moet worden beantwoord zijn controversieel. verder vind ik alles wel best.
Goed en adequaat geholpen
goed en snel
Snelle afspraak na melding probleem, snel geholpen, zeer tevreden
Ik ben er nu 2 keer geweest in 1 week.
Van Sonsbeecklaan 3 A
6191 JL Beek
Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.