Alleen maar positief
Goed. Extra inzet aan de balie om afspraak te combineren.
Ik ben een nieuwe patient en ben zeer goed geholpen. Ik wil graag verdoving tijdens het schoonmaken van mijn ondergebit en daar werd niet moeilijk over gedaan. Tot over een half jaar.
bij de mond hygieniste
goed advies en behandeling. tandarts en tandtechniekers zijn vakbekwaam.
Dat ik tot nu toe zeer tevreden ben over de behandelingen zeer leuke tandarts
deze tandarts is super hij is rustig en kundig leverde perfect wer
Correct en vriendelijj
Vriendelijke tandarts die je goed op je gemak weet te stellen. Daarnaast legt hij duidelijk uit wat hij gaat doen en waarom.
Had snel een afspraak en snel geholpen
zeer prettig en niet opdringerig bij geven van advies
Goede tandarts, zeer tevreden!!
vriendelijk personeel en behulpzaam
Er word geregeld gewisseld van personeel tot heden maar 1x mindere ervaring mee gehad . Voor de rest zeer tevreden.
Leuke ontvangst, goede behandeling en goede uitleg.
Ik heb meerdere mensen die nog geen tandarts hebben in Maastricht deze tandarts aangeraden. Vriendelijke mensen, fijne service. Heb het idee dat ze goed werk doen.
zeer correct/ goede uitleg/behandeling op afgesproken tijd zeer professioneel van balie tot tandarts.
gewoon goed
Zeer te vreden
De intake aan de balie was erg secuur en vriendelijk. De wachtruimte was zeer rumoerig, ben buiten gaan wachten. Vanwege mijn angst om weer naar de tandarts te gaan na jaren was dit een grote stap voor mij en wou me in stilte voorbereiden.
vriendelijke secretaresse en specialiten
Snelle hulp en goed werk
Goede service,heel vriendellijk. Kon alleen wat meer uitleg om~rent de eigen bijdrage.
Zeer correcte en snelle behandeling. Vriendelijk personeel.
Heel fijn en vriendelijk praktijk.
Van Sonsbeecklaan 3 A
6191 JL Beek
Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.