Netjes geregeld
Was mijn eerste bezoek en er werd mij duidelijk en professioneel uitgelegd welke behandeling nodig was. Voelde me op mijn gemak en ben vriendelijk te woord gestaan.
Zie mijn opmerking hierboven .
Gedegen informatie vooraf aan de behandeling over wat men zou gaan doen met als gevolg een perfect resultaat achteraf ! Zeer klantvriendelijk en resultaat gerichte organisatie, waar je tanden gelukkig van worden.
Super geholpen door de mondhygieniste.
We, zijn zeer tevreden over het werk dat ze leveren de mensen wat daar werken zijn allemaal even vriendelijk
goed ;ondanks ik ontzettend bang was
Prima servieze
Bij elke behandeling is het contact met de medewerkers zeer rustgevend en amicaal zodat je met plezier de behandeling aan kunt.
Prima behandelingen bij Houben Mondzorg te Beek. Precies, secuur en goede behandelingen en niet te vergeten voldoende aandacht voor de patiënt.
ja
Vriendelijk
Zeer vriendelijke en deskundige tandarts ( dhr J. Naude). Dit geldt ook voor de tandartsassistent. De baliemedewerkster is erg behulpzaam.
Ze hebben me goed geholpen En alles netjes geregeld vanwege de corona
vriendelijk, behulpzaam, vakmensen, op tijd de afspraak , rustgevende omgeving.
Ben altijd heel tevreden over de duidelijkheid met Afspraak maken Herinnering die je van te voren krijgt Prettige ontvangst Goede behandeling Duidelijke uitleg van de behandeling
Zoals altijd prettige sfeer en vriendelijke houding binnen de praktijk. Daarnaast zeer tevreden over de (tijdige) behandeling en wijze van toelichting.
De eerste keer dat ik niet bang ben geweest bij de mondhygiëniste, wat een topvrouw. Ze heeft mij uitstekend behandeld en voorgelicht, ook de tandarts is erg fijn in de omgang!
Zeer persoonlijk en professioneel
Ik ben gekomen in de praktijk ,omdat de vorige niets meer doet .maar ik ben wel.een angst patiënt nog nooit zO bang geweest .stap voor stap gaat het mij lukken ben blij hier als patiënt te zijn tandarts legt alles goed alles is duidelijk was ik maar niet zo bang meer als de behandeling klaar is kies trekken minder fijn doodsbang we gaan er voor
De ervaring was goed maar de vragen lijst had ook per mail vooraf gevraagd en ingevuld kunnen worden dan had men beter de medicijnen wat men gebruikt kunnen invullen.
Mondhygiënist adequaat en vriendelijk. Implantaat bijstellen matig.
Het was voor mij de eerste keer bij Houden mondzorg.Bij André mijn tandarts,hij gaaf mij een goed gevoel,omdat hij weet waar hij over praat.
Ervaring tot nu toe alleen maar positief. Ik word altijd heel vriendelijk te woord gestaan. Professioneel geholpen zowel aan de balie als door de tandarts.
Vriendelijk deskundig
Van Sonsbeecklaan 3 A
6191 JL Beek
Bent u woonachtig in de regio Beek en zoekt u een gerenommeerde, patiëntvriendelijke tandartspraktijk waar alle disciplines aangeboden worden? De praktijk van Mondzorg Beek in Beek staat garant voor mooie en gezonde tanden, voor goede mondzorg en alle tandheelkundige zorg onder één dak. De sfeervolle en professionele tandartspraktijk met vier behandelkamers is centraal gelegen nabij het centrum van Beek waar het parkeren gratis is. Persoonlijke aandacht en zorg staan centraal. Er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en materialen en gewerkt volgens de hoogste hygiënenormen.