Ben dik tevreden en gaat zo door. Altijd netjes behandeld en duidelijk uitleg gekregen.
Fijn en professioneel
Vriendelijkheid en goed werk
IK kom hier al jaren eerst voor implantaten onder en nu na een bottransplantatie ook voor boven implantaten. Mevrouw van Gils is een zeer vakkundig persoon op het gebied van Implantaten. Echt een vakvrouw die weet wat ze doet . Heel tevreden ook over alle personeel, Kortom ik ben blij dat ik door hun behandeld ben,
Goede en vriendelijke uitleg. Bij afspraak geen wachttijd. Zeer tevreden
We zijn netjes geholpen met een goede uitleg
...
Een kapot gegaan boven gebit is gerepareerd 2ex kapot weer provisorisch gerepareerd en moet voor het slecht zitten met opgevuld gehemelte nu 75 euro betalen !
Deskundigheid en professioneel
ik ben deskundig geholpen
Prima ervaring, tot over een half jaar!
Prima ervaring.
nvt
Van de 9 geplaatste implantaten ben ik er al 3 kwijt en ik ga er nog 3 verliezen is me verteld, Dus dan ben ik aan mijn onderkaak wel goed geholpen, maar aan mijn bovenkaak in het geheel niet. Ik zal straks naar een kaakchirurg moeten om alles weer opnieuw te laten doen. Op advies van een vriend ben ik hier klant geworden, maar ook hij is meerdere malen een implantaat verloren. Ook hij moest dat bij een kaakchirurg weer in orde laten maken.
Je wordt er goed geholpen, en op tijd "als er wat veranderd " op de hoogte stellen. Dank jullie wel.
Goede ervaringen. Vriendelijke medewerkers. Altijd goed geholpen
Zie boven
Ze hebben me zelfs op een zaterdag geholpen en dat is met mijn werk wel handig om dat ik veel weg ben.
Wat betreft de afspraken,vind ik prima
Tandarts deed haar werk netjes en luisterde goed naar mijn wensen.
Nvt
Alles verliep zoals het hoort te gaan uit mijn vorige ervaringen/behandelingen
Prima!
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.