Behandeling deskundig, vriendelijke medewerksters, vlotte afhandeling bij balie.
Nvt
Fijne praktijk met deskundig en vriendelijk personeel
Videnti is veel duurder dan de gemiddelde praktijk en voor een behandeling van € 1200 dient eerder een 10 minuten gesprek plaats te vinden. moet een aparte afspraak voor worden gemaakt. Geeft een gevoel van snel rijk worden
Snel deskundig geholpen aardige assistent en aardige tandarts
Afspraak met de mondhygienst ging niet door. ik ben maar 1 keer gebeld, had niet opgenomen. (werkende mensen kunnen niet altijd de telefoon meteen oppakken) Waarom ontvang ik hiervan geen email? Advies: Maak gebruik van de techniek. Wachtruimte is te gehorig. Als iemand naar de wc gaat , hoor je deze persoon plassen. Zorg dat er een radio aan staat bijvoorbeeld. Airco stond ook niet aan?! Behandeling bij de tandarts was helemaal ok.
zeer positief
Goed geholpen, duidelijke uitleg omtrent de vervolgprocedure
top
prima ontvangst
Vriendelijk en snel geholpen.
Vriendelijk en goed geholpen
Ik zag tegen de behandeling op maar werd gerustgesteld, alles werd goed uitgelegd en het viel reuze mee.
Toen ik was voor eerste keer bij afspraak, ik was zo zo zo bang, maar toen ik was weg, na de behandeling, ik was aan stralen en zo gelukkig mee, ik was zo zo zo goed geholpen door mevrouw R. van Gils. Ik ben echt sprakeloos, zo een super medewerker. En zal ik zeggen is als een snoep Napoleon, haard van buiten, naar zo zacht van binnen ❣️❣️❣️❣️❣️
persoonlijke benadering en verder zie boven. goede uitleg over behandelingen steeds dezelfde tandarts
Zie voorgaande opmerking9
Vriendelijk en geruststellend
Vertel ik een andere keer
Tandarts Fernándo is erg vriendelijk en rustig en legt elke stap uit die hij doet. Erg prettig voor bange patiënten. Kost wel wat tijd maar zeker de moeite waard om even te wachten. De behandelruimte ziet er fris en licht uit. Enige minpuntje wat ik kan verzinnen is de verouderde wachtruimte ...die is echt aan vervanging toe. Oh en dat de balie niet een hele dag bereikbaar is
Klantvriendelijk. Deskundig. Oplossing gericht. Bespreking van diverse behandelingen
Erg tevreden over het hele traject en over het eindresultaat.
Zowel de tandartsassistente als de tandarts zelf, duidelijkheid en service gereed. Werken netjes en georganiseerd. Luisteren goed naar mijn verhaal als patiënt. Zijn geduldig en correct.
Prima geholpen, vriendelijk en deskundig
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.