Netjes en - voor zover ik kan beoordelen - vakkundig behandeld.
Deskundig en betrouwbaar
Een mooie praktijk waar je terecht kunt voor specialistische tandzorg. Door de omvang en doorloop snelheid komt het de laatste jaren wel wat afstandelijker en gemechaniseerd over.
Rustige tandarts die goed luisterde
Goede tandartsenpraktijk , met uiterst kundig en vriendelijk personeel
Mijn ervaring met Videnti is dat je altijd goed en netjes geholpen wordt en dat er alle tijd voor je genomen wordt. Voor de behandeling wordt er goed uitgelegd wat er moet gebeuren en hoe dit gaat plaats vinden. Tijdens de behandeling wordt er meerdere keren gevraagd of het nog gaat en zo niet dat je dit dan even aan moet geven. Als je vragen hebt krijg je een goede uitleg. Mijn ervaring met Videnti is dan ook erg goed te noemen. En..... de praktijk is erg mooi geworden !!
Behandeling goed kunnen bespreken met de tandarts. Vriendelijk en kundig.
vakkundig
Je wordt echt gehoord en kun alle hulp krijgen die je nodig hebt Zeer vriendelijk personeel
Heel fijn dat je de kans aangeboden wordt om bij pijntjes of andere tandprobleempjes altijd contact kunt opnemen. En…. Wachten in een heel nieuwe en perfect ingerichte wachtruimte! Ook is de wachttijd nooit lang!
Afstemmen aan de balie van de volgende afspraak verliep moeizaam. Als gevolg van, als ik het goed heb begrepen, het feit dat de planning van Eric reeds volledig was ingevuld tot januari 2023. Met als gevolg dat Eric zelf geen afspraken kan maken terwijl hij en ik weten dat de basis van de afspraak al jaren een feit is. Kortom dat is lastig zeker ook voor de dames aan de balie die volledig afhankelijk zijn van de informatie op hun scherm cq het systeem en Eric die zelf een afspraak wil/moet maken.
Word altijd goed behandeld. Redelijk op tijd en vriendelijke dames. Ik begrijp alleen niet, dat, als ik afspraak moet maken met mw van Gils, ik toch nooit door haar behandeld wordt.
Is prima
Super tandarts. Ik ben altijd erg bang geweest. Maar hier gaat het steeds beter. Altijd vriendelijk geholpen en wordt altijd gerust gesteld.
Bij controle loszittende kroon verwijderd. teruggeplaatst gjng niet vanzelf kostte tijd de tandarts nam de tijd bleef rustig is secuur heel blij mee
goed en vriendelijk en vooral niet opdringerig
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel
super goed geholpen
Ze zegt precies wat ze gaat doen. Het wordt nauwkrurig gedaan. De praktijk ziet er verzorgd uit evenals de wachtkamer.
Door van te voren goed ingelicht te zijn en voorbereid wat er komen ging door tandarts Biskop, is er een algehele constractie gedaan van mijn gebit. Er zaten 2 hoektanden in mijn bovengebit die complicaties gaven en deze wilde er niet uit op dat moment. Een Collega tandarts had het ook nog geprobeerd, maar die lukte het ook niet om deze tanden eruit te krijgen. Een andere afspraak moeten maken met een collega tandarts mevrouw van Gils de volgende morgen om 09.05u Deze tandarts had ik al niet hoog staan over de manier hoe zij met mensen omgaat, en bij haar voel ik me dan ook net een nummer. Ze lijkt wel een lopende band tandarts te zijn die alles eventjes tussen door doet. De verdoving geven alleen al deed fu..ing pijn omdat deze al heel gevoelig is in je tandvlees, terwijl ik daar bij mijn eigen tandarts minimaal last van heb. Ze doet alles hardhandig en als je er wat van zegt dan heeft ze daar wel antwoord op, maar ze merkte wel aan mij dat ik er niet van gediend was hoe ze mij behandelde, en bood naderhand haar excuus aan door sorry te zeggen. Alleen koop ik daar niks voor. Je hoort me niet zegen dat deze tandarts niet kundig is, want dat is ze echt wel alleen kan ze niet zo goed met mensen omgaan. Als ze dat nog zou leren, zou het een topper zijn. Maar ze snauwt mensen gewoon letterlijk af, en het is dan ook de laatse jaren mijn keuze geweest om niet bij haar te gaan voor behandeling puur vanwege haar bejegening naar de mensen toe. Voor de rest ben ik altijd wel tevreden met de behandelingen die ik tot nu toe bij Vident heb gehad
Mooie, pas opgeknapte wachtruimte, fris en schoon. Geen lange wachttijd Aardige tandarts die mij vaak geruststeld. Ondanks mijn angst voor tandarts, positief.
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.