GOED!!
Ik heb Mevr, v, Gils leren kennen als een prima tandarts. Maar tegenstribbelen daar houd ze niet van
Tot nu toe alleen positieve ervaringen! Erg fijn dat zelfs op 1e Kerstdag mevr van Gils bereikbaar was!!
Jolanda een zeer goede mondhygiëniste
Mindhygiëniste goede informatie, tandarts geen tot weinig informatie gekregen
Wat ik nog wil toevoegen is dat de wachttijd soms veel te lang is! een half uur tot 3 kwartier na de afgesproken tijd nog niet aan de beurt zijn is naar mijn mening veel te lang wachten!
zeer tevreden en vriendelijk ontvangen
Het is uitstekend
Alles was perfect
Afspraken systeem lijkt mij erg complex. Dames doen hun best maar gaat erg langzaam. Is ook een paar keer mis gegaan. Behandelend arts was goed maar haar naam weet ik niet. Herinnering was via de mail gekomen maar deze gaat ten onder.
Heb de eerste dagen enige last ondervonden van de hechtingen en het verwijderen was ook erg pijnlijk.
Al jaren zeer tevreden
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.