Ik vind de benadering door de assistente tot nu toe niet aangenaam. Het gaat op een nog al dwingende manier zodat het lijkt of je niet veel hebt in te brengen over b. v. Een foto maken en daar hou ik niet van. Ik voelde me prettiger in de Brugstraat bij Eurodent. Klein schalig en vriendelijk.
Ik ben goed behandelt
Het plannen van een afspraak verloopt vaak wat chaotisch. Dit komt waarschijnlijk doordat er regelmatig gewisseld wordt met personeel. Dat geldt ook voor de behandeling, ook daar werd gewisseld van personeel.
Bijzondere correcte en heldere wijze van informeren omtrent de behandelingen. Zeer deskundige behandelaars die je veel vertrouwen geven in een goed resultaat. Heel professioneel.
Praktijk en behandeling goed, admin en facturatie niet correct en kwaliteit lab zeer slecht.
keurig netjes alles correct. behalve wanneer men een afspraak moet afzeggen wegens ziekte krijgt men een antwoord apparaat met een telefoon nummer maar je kunt er niet aan uit en ook nergens op je kaartje vinden . op vrijdag is de praktijk van 8 t/m 12 open en om half tien gaat het andwoord apparaat er pas af
Heb sinds mijn laatste bezoek een enorme deuk in hun vertrouwen gekregen.Ben naar mijn mening onheus behandeld en sindsdien niet meer op controle geweest zeer ten nadele van mijn gebit en mond.Ben nog nooit zo behandeld en weggezet.
Mw van Gils. Vakkundig, transparant, open, duidelijk en fijn om klant van te zijn.
was goed. Tandarts reageerde goed, accuraat en flexibel, doordat ze een andere behandeling moest doen, dan aangekondigd.
Wij zijn erg tevreden over Videnti en we hebben geen klachten over ons gebit.
altijd netjes en correct behandeld
Al jaren goede ervaring!
alles is oke en goed geregeld
Lief en menselijke !
Jammer dat ik telkens een andere arts krijg maar in principe goede behandelingen naar mijn idee.
Ik heb angst voor de tandarts. Het is nog niet gelukt een tandarts te krijgen die daarin mij begrijpt.
Het wisselt te vaak van beroepsbeoefenaar. Je krijgt te weinig uitleg over de behandeling, je moet teveel alles zelf vragen en sommige beroepsbeoefenaars versta je amper. In het maken van afspraken zitten nogal eens foutjes. Ik kwam altijd elke 6 maanden en dan werden tegelijkertijd de gebitsreiniging en de controle uitgevoerd, het is voor mij onduidelijk waarom dit nu ineens niet meer kan. Ik vind het heel vervelend dat ik de ene keer om de 4 en de andere keer weer om de 6 maanden moet komen en alles niet meer in één afspraak tegelijk kan.
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.