Ik ben tot nu toe altijd goed geholpen bij Videnti Streuvelslaan. Goede en duidelijke uitleg over de behandeling, en ook het gevoel dat er naar mij geluisterd wordt. Het maken v.e. snelle afspraak is soms wat lastiger (drukte). Mevr. v. Gils komt op mij zeer gedreven en deskundig over. Echter, wanneer zij van de ene naar de andere behandelkamer "hopt" komt dat wel eens gehaast over, het lijkt dan wel een soort lopende band werk. Verder nogmaals, niets dan lof.
Geen communicatie tussen de behandelend arts en cliënt.
Laatste controle dit jaar was goed. Ze was ook aardig. Maar begin vorig heb ik mijn verstandskiezen laten trekken. Dezelfde avond had ik ongelooflijk veel pijn. 'S ochtends ging ik naar de dokter, met bijna geen kracht in mijn benen en heel veel pijn tot aan mijn borstkas. Uit bloedtest bleek dat ik een hele hoge infectie had, waarbij de huisarts zei dat ik ook naar de tandarts terug moest gaan om t te melden en na laten kijken. Ik ben er meteen naartoe gegaan. De kracht in mijn benen werd steeds minder. Ik had verwacht dat de tandarts eerst even zou kijken naar de tandvlees bij de getrokken tand en hoe t er aan toe was. Maar tot mijn verbazing begon de tandarts te zeggen "huisarts heeft overdreven over infectie en er is geen bewijs..enz" waarop ik zei dat ze net een bloedtest hebben gedaan!!! Heel de praktijk bij mekaar geschreeuwd natuurlijk, want ze deed zo ongeinteresseerd. En daarna pas heeft ze gekeken. Ook rond dezelfde tijd hebben ze bij mij moeder beide kanten van de kaak verdoofd, omdat ze de verkeerde kant hadden verdoofd. Ik was erbij. En niet zeggen dat ze t verkeerd heeft gedaan maar ze praatte er gewoon omheen!! Vorig jaar zijn we daarom niet meer met mijn gezin op controle geweest, omdat ik t niet meer vertrouwde! Dit jaar dacht ik nog maar een keer proberen. Maak ik weer hetzelfde mee, dan zit er niks anders op dan een ander praktijk zoeken..
Vanaf opening Videnti al klant en nog nooit is het gelukt om de daadwerkelijke gestelde afspraak tijd te halen, als ik een afspraak heb gepland om 10.00 is dat geen 10.20....Jammer dat dit in al die een voor mij terugkerend probleem is.
heel goed
Zeer prettige ervaring en zeker geruststellend en heel duidelijk.
Opknappen onder tanden was geen probleem,na 3 jaar dikke rekeningen, en geen profijt, moest er alles uit bij de kaak chirurg, die mijn onderpanden beoordeelde als puinhoop, dus jaren weggegooid geld, maar niet voor de tand arts
Uiters tevreden
Plantaten en ondergebit is in orde, het bovengebit is waardeloos, staat veel te ver naar voren zodat ik een overbit heb wat heel lastig eten is.
Alleen controle gebitsprotheses, binnen 5 minuten weer buiten.
heel goed
t.av de kosten en de behandelingsfase moet beter gecommuniseerd worden met de client. Eigen bijdrage een behandeling niet over twee boekjaren berekenen. Slechte zaak, dan de behandeling in een jaar afwerken. Behandelingsfase beter uitleggen aan client
Ben heel tevreden zowel over de behandeling als het resultaat
Vriendelijk, en gerust stellend.
Duurt wel lang eer je je protese hebt en zijn wel erg duur tegen over een andere tandarts
Ik vind de benadering door de assistente tot nu toe niet aangenaam. Het gaat op een nog al dwingende manier zodat het lijkt of je niet veel hebt in te brengen over b. v. Een foto maken en daar hou ik niet van. Ik voelde me prettiger in de Brugstraat bij Eurodent. Klein schalig en vriendelijk.
Ik ben goed behandelt
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.