Zoals gewend altijd top service. Mensen die naar je luisteren en net dat beetje extra geven zodat je het iets minder erg vind dat je naar de tandarts moet. Echt een hele fijne praktijk die ik iedereen zal aanbevelen.
Een paar verbeterpunten: Receptie kan beter bemand worden, en wat sneller werken, informatieverstrekking over de kosten kan ook beter, de rest is wel goed.
Was ons eerste bezoek aan de praktijk wegens een overstap. Tandarts heette ons netjes welkom in de praktijk. De receptioniste deed dit niet. Zij realiseert zich blijkbaar niet dat zij mede door ons haar salaris ontvangt.
Ik ben nog in afwachting van het plaatsen van implantaten bij Zeelans care,vervolgens een klik protese bij videnti, zal ongeveer half augustus plaatsvinden.
heel vriendelijk en alles heel netjes.
Een ongedwongen, persoonlijke, beleefde en correcte ontvangst met daarbij een deskundige behandeling.
Netjes te woord gestaan bij het aanmelden. Netjes op tijd geholpen bij tandarts de Leeuw. Zeer goed geholpen en een fijn gesprek gehad met haar.
Mogen alleen wel iets doen aan de temparatuur in de wachtruimte
Prima. Netjes en snel. Duidelijk en direct actie
Alles komt heel professioneel over. Ik weet waar ik aan toe ben en ik ben altijd tevreden over mijn tanden. Ik krijg tips en uitleg over hoe ik mijn tanden in optimale staat kan houden.
Geen opmerkingen. heel correct en goed geinformeerd.
prettig geholpen goede service zover
Uitstekend team
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.