Ondanks het slechte ondergebit, toch tevreden na de oplossing die werd aangeboden voor een nieuw ondergebit met steg!
Mijn zoon en ik zijn altijd zeer tevreden over Videnti. Vriendelijk personeel en we worden altijd goed behandeld.
Zeer goede en vriendelijke behandeling, alleen al 5 dagen last van verdovingsinjecties en napijn!
Was goed hoor. Ik had alleen iets meer willen weten over waar ze naar kijken bij mijn peuter. Misschien had ik daar ook meer naar moeten vragen. Verder was ze ontzettend vriendelijk en kregen we uiteindelijk mijn zoontje in de stoel.
Het was meer dan ok, ik kan nog drinkwater en koffie/thee aanraden; en betere communicatie met medici.
snelle en vakkundige behandeling
Fijne vriendelijke mensen met alle uitleg en zorg die er nodig is
Bekwame en professionele tandarts. Geeft goede uitleg over wat er gaat of moet gebeuren in een ontspannen sfeer.
Heel erg tevreden,geen lange wachttijden,tandarts en assistenten zijn vriendelijk, en werken vlot door.
Behandeling prima maar helaas niet de kwaliteit van het gebit. In ruim 2 jaar veel manco's nl. afbreken van rechterkies, linkerkies en nu weer een voortand .
Mijn ervaring vedenti is positief.
Goed;accuraat;vriendelijk;sympathiek
zou graag weten na de behandeling wat zou het mij gaan kosten om een nieuw vervangend klik gebit te krijgen
Viel me de laatste maal op dat de wachtkamer wat sjoekelig werd, banken vol met vlekken en de rand van de tafel afgeplakt, dat staat wat armoedig. Heb een keer vanuit de ligstoel bloed op de lamp gezien, daar werd ik niet zo vrolijk van, vandaar hygiëne een 6, maar dat was niet de laatste maal hoor. Kosten nog noiit iets over vernomen, dus een 1 gegeven.
Ben dik tevreden
Ik begrijp niet dat het terug plaatsen van een uitgevallen tandje over de 80 euro moet kosten!
Sinds een jaar wat achteruit gegaan in klantvriendelijkheid Het plannen en afzeggen regelmatige. Niet erg vriendelijk bij receptie naar elkaar toe.
Enig puntje zijn de wachttijden. Ik was in de veronderstelling dat als wij vroeg zouden gaan het niet erg uit zou lopen. Helaas moesten wij alsnog een half uur wachten. Begrijpelijk wanneer er spoed gevallen tussendoor komen (ook dit hebben wij ervaren en dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden). Voor de rest zijn wij erg tevreden.
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.