Niet prettig maar noodzakelijk hoop als ik klaar ben er positief op terug kan kijken.
De behandeling door de tandarts was heel goed. Bij het telefonisch maken van een afspraak moest ik nog vrij lang wachten ook toen er geen wachtenden meer vóór mij waren..
Altijd vriendelijk en professioneel. Denkt mee in mogelijkheden.
Dr Rens is deskundig !
Kwam voor gewone controle,maar dat liep anders. Er moest foto's gemaakt worden zonder dat ik dat wist,uiteindelijk toch akkoord, maar toen deed de computer het niet,daarna naar een andere kamer en wachten op de tandarts,wat duurde en duurde,uiteindelijk was ze daar voor 2 min. Had de assistente gevraagd ( die overigens heel vriendelijk was) of het nog lang zou duren,voelde me niet op mijn gemak,al met al een half uur gewacht,voor 2 min van haar tijd( vond het niet er hoor,die 2 min lang zat). Was al flink kwaad,dat ik niet op de hoogte was gebracht,wat ze gingen doen. Het zou een gewone controle zijn!! Mvg T.Karsten
Fernando krijgt het niet voor elkaar om foto's te maken. Ik stikte bijna in dat dingen en met assistent bleven dat ding in mijn mond duwen. En wil me niet helpen, zo lang hij geen foto's heeft. Terwijl ik mijn gegevens van vorige tandarts heb gestuurd. Er zit geen vulling in een kies. En ik loop met veel kiespijn en kan pas in januari terecht bij kaakchirurg. Ik jan zolang niet wachten. Wil een nieuwe afspraak en nu met iemand anders. Die mij wel met spoed wil helpen. Anders ga ik naar een andere tandarts op zoek.
Sarisa is heel vriendelijk en legt alles goed uit
Fijne receptie en goede samenwerking tussen collega's onderling
Altijd goed, vriendelijk en zorgvuldig geholpen. Heldere adviezen en er is altijd een mogelijkheid tot vragen stellen. Interieur is net vernieuwd, ziet er goed uit. Je zit daardoor niet in een typische wachtkamer. Werkelijk het enige minpuntje aan de praktijk is de net iets te beperkte parkeerruimte.
prima behandeling en vriendelijke zorgverleners die uitstekende uitleg geven
Goede en correcte behandeling
Goede ontvangst. Werd op mijn gemak gesteld en kundig geholpen.
Voldoende
Ze maakt altijd n praatje en vraagt hoe t met je gaat
Mocht gelijk komen vanwege kiespijn. Behandeling kon gelijk plaatsvinden. Geduldig en accuraat behandeld
Zeer deskundige tandarts; heeft geduld; is betrokken; doet terdege onderzoek
Er moest een endo gedaan worden op een moeilijke plek maar er werd alle tijd voor genomen en zeer accuraat gewerkt. Fijn dat ik nu van de pijn af ben.
I.v.m. Een breuk in de voortand een afspraak gemaakt om dit te laten repareren. Het advies was om de breuk te repareren en niet de tand af te slijpen. Snel en vakkundig gedaan.
Tevreden met de resultaten
Na een belletje kon ik snel terecht. Op het afgesproken tijdstip werd ik ook geholpen en zij kon me ook geruststellen. Dik tevreden.
Deskundige en vriendelijke zorgverlening
Gereedschap van het was niet compleet. Hij gebruikte een waterpomptang. Het was te groot voor mijn mondopening.
Goed geholpen en snel een vervolgafspraak
ik heb angst voor tandarts, dat heb ik van begin aan aangegeven en men hout daar rekening mee!
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.