Goede zorg , en goede behandelingen
behandeling dokter van Gils goed
Op elk moment, ook in het weekend werd mijn probleem opgelost.
Alleen lastig dat je niet even de afspraak in je tel kunt noteren...
ik wel alleen de rekening op papier niet via de mail.vind dat te moeilijk en ik vind wel dat het even gezegd mag worden dat dat 96,00 euro gaat kosten
Al 37 jaar klant en altijd zeer deskundig geholpen met advies wat op dat moment het beste is voor mij.
Vriendelijk,goede uitleg, nemen de tijd.
Ik ben heel vlot geholpenen
Ik kon op korte termijn een afspraak maken en ook de behandeling was op korte termijn mogelijk. Ik heb alle vertrouwen in kennis en kunde van de medewerkers.
zie hierboven
Angst werd weggenomen
Was op tijd aan de beurt. Controle en foto's gingen goed.
Goede ervaringen bij tandartspraktijk Videnti. (prijsstelling n.a.v. implantaten, in het verleden, aan de hoge kant!!)
Nvt
je word correct behandelt heel netjes allemaal
Goede regels mbt Corona, goede mondzorg.
ontvangst ontspannend
Dat je altijd op zeer vriendelijke ontvangen word. En dokter van Gils heeft ook altijd met de patient belangstelling over de toestand hoe het met hun gaat. En daarnaast een prettige afhandeling.
Zie boven.
Ik ben netjes te woord gestaan en netjes geholpen.
Er werd vooraf op mijn vragen ingegaan. De handelingen, die daarna plaats vonden, verliepen vlot, en m.i. goed.
Ik heb niet lang hoeven wachten voordat ik aan de beurt was. Kwaliteit van van de tandartsen is ook goed. Geen klachten verder en zeer tevreden.
Na 40 jaar bij dezelfde tandarts te zijn geweest ben ik overgestapt naar Videnti. Videnti stelde mij direct op mijn gemak en straalt vertrouwen en rust uit. Medewerkers zijn ook zeer geduldig.
Ben heel lang niet naar een tandarts geweest vanwege angst. Hier hebben ze mij een goed gevoel gegeven. Gewoon even een aller daags praatje en vragen waarom ik bang ben. Ze weten wat ze doen, ze zeggen wat ze gaan doen voordat ze beginnen. Kijken naar lichaamstaal. Ik ben zeer tevreden.
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.