nvt
Al verscheidene jaren word ik door dezelfde mondhygiëniste en tandarts behandeld en dat tot mijn grote tevredenheid.
Er werd goed naar de klacht geluisterd. Daarna werd de behandelmethode rustig uitgelegd en besproken. Tijdens de behandeling werd er regelmatig gevraagd of alles goed ging en werd ook tussendoor duidelijk uitgelegd wat de vervolgstappen tijden de behandeling waren.
vriendelijk personeel. De tandarts zal altijd vragen hoe het gaat en niet alleen over mijn gebit maar ook naar mijn algehele gezondheid.
Ik wordt elke keer uitstekend geholpen
Goed behandeld aan de telefoon
Goede en duidelijke organisatie. Nu corona " voorbij" mag de wachtkamer weer wat meer aandacht
Door verschillende tandartsen behandeld en ook de vervolg afspraak rommelig bij welke tandarts en wat er gebeuren moet.
Klantvriendelijk en vakkundig
Vriendelijk. Duidelijke Uitleg bij iedere stap wat er allemaal gaat gebeuren. Simpel en duidelijk wat de stappen zijn die gaan gebeuren.
Prima tandarts en locatie
Al ruim 12 jaar ervaring met Videnti na een fietsongeval.Implantaten 4 stuks destijds geplaatst. Persoonlijke benadering.
mijn laatste ervaringen ,,alles op tijd " controle meer dan goed prettige en geruststellende medici.
vanaf de beginjaren 2000 reeds patient. Vaste tandarts en in die jaren logiserwijs wisselend personeel. Tandarts steeds zeer vakkundig en het wisselende personeel was ook altijd vriendelijk en zeer vakkundig. Personeel verricht best veel handelingen en ik sta er steeds van te kijken hoe vakkundig dit steeds weer is. Dus de loftrompet.
Slecht ervaring tijdens reiniging.
Ondanks probleem met watertoevoer op tijd geholpen
Service top, duidelijke uitleg over behandeling. Nemen ruim de tijd voor je als patiënt.
Uit steken
verschillende afdelingen van mondzorg onder 1 dak, zodat je niet iedere keer voor alles ergens anders naar toe moet rijden
Ik ben door een goed team geholpen, er wordt op een adequate wijze samengewerkt, waar ook ruimte is voor scholing.
Al vele jaren heb ik dezelfde tandarts en mondpreventie assistente en ben hier erg tevreden over!
Heel tevreden over videnti
Ze zijn erg klant Vriendelijk en helpen je met zorg.
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.