Vrijwel direct op afgesproken tijdstip geholpen. Klantgericht geholpen en goede informatie gekregen.
Naar tevredenheid
Mijn ervaring is heel goed. Mensen die hun vak goed verstaan. Bij sommige vragen kan ik niet aangeven dat ik behandeld ben door mw van gils. Mijn zoon met n verstandelijke beperking wordt altijd .behandeld door Sarissa de Leeuw als zijn tandarts en Ahmed al mondhygiënist. 2 super toppers. Hun hebben mijn zoon van zijn angst voor tandarts helpen overwinnen. De moeite om vanuit breda naar Roosendaal te rijden
Andere tandarts gehad ivm zwangerschapsverlof. Onvriendelijke vrouw die absoluut niet luistert en de controle afraffelt. Voortaan mijn eigen tandarts en anders niet.
zie hierboven
Goed geholpen maar in verleden niet zo, Langzaam weer vertrouwen. Vooral tandarts bisschop heeft gezorgd voor meer vertrouwen. Wil het liefst alleen haar als tandarts
Goeie diensten vriendelijke personeel ik ben top behandelt
Tandarts luisterde eerst uitvoerig naar mijn reden en uiteenzetting van mijn klachten. Zij gaf terzake kundige antwoorden en gaf een goed eindoordeel wat verder te doen. De volgende dag lag een verwijsbrief voor eventuele verdere behandeling keurig op mij te wachten. Geweldig deze eerste kennismaking aldaar.
Mijn favoriete tandarts, behandeling altijd perfect.
Voor een los zittende kroon op een implantaat ben ik door gestuurd naar Oosterhout om een schroefje vast te draaien. Jammer van de tijd en de reiskosten die ik heb moeten maken Normaal is het perfect maar dit was echt een tegenvaller!
Tandarts en mondhygiëniste heel goed moest alleen meer dan 5 minuten wachten voor het maken van een nieuwe afspraak want receptioniste was privé aan t bellen bij de balie.
Ik vind de vriendelijke benadering altijd erg fijn
Niets meer aan toe te voegen.
Goede uitleg, voldoende tijd voor uitleg. Jullie denken goed mee en geven veel tips om de mondgezondheid te vergroten. Nb ik zou behandeld worden door S Biskop maar ik had een mannelijke tandarts. Niet erg hoor!
Tevreden!
Voor mij was dit de jaarlijkse controle van implantaat en kunstgebit. Controle verliep volgens de waarschuwingen die vooraf gegeven werden, het enige dat opviel was dat ik -conform verzoek in de Corona check vooraf- de enige was die met een mondkapje in de wachtkamer zat. Misschien deze boodschap tekstueel aanpassen of naleven aan de balie?
Okp
Zie bovenvermelde tekst!!!
Kon gelijk spontaan aan de beurt en 2 verstandkiezen laten trekken.
zie eerder
ik vind dat er weinig tijd genomen wordt voor de klant - er is een constante tijdsdruk en heel weinig ruimte voor een gesprekje over de behandeling en de mogelijkheden die er allemaal zijn.
Prima behandeling
Ik ervaar wel eens de werkzaamheden van Achmed , mondhygiënist, met die van de tandarts als dubbelop. Daarom ga ik voor hygiene elk half jaar en tandarts elk jaar. Uitgezonderd klachten.
Een goede eerste indruk
Mijn ervaring met de tandarts is zeer goed een goede tandarts
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.