Zeer kundig.
ik ben netjes geholpen.
Er wordt rekening gehouden met je wensen
Snel aan de beurt, en mijn kies kan er weer tegen!
De tandarts neemt alle tijd maar spreekt slecht Nederlands. Aanmelden en een nieuwe afspraak maken was niet mogelijk, er zat 1 persoon achter de balie welke enkel aan het bellen is.
Tevreden over het consult. Tevreden over de klantvriendelijkheid van de tandarts. Echter op vrijdagmiddag een gezin 40 minuten in de wachtkamer te laten zitten zonder even te informeren hoe de voortgang of wachttijd is, is niet netjes. De manier van feedback geven op de conditie van het gebit van mijn kinderen, ervaarde ik persoonlijk als vooral niet 'opbouwend' of 'stimulerend' in de puberfase. Het verwonderde me ten zeerste, dat er geen assistente aanwezig was, die de computer open had staan; een update gaf over de zaken die wellicht nog 'onder controle' stonden; het invoeren van de gegevens door een vervangend tandarts die ons niet bij naam kent na 4 consulten?? Al met al totaal niet het consult wat we gewend zijn om te ontvangen bij controle.
Duidelijke uitleg. Weinig pijn gehad. Vakman!!
Zo lief en fijn voor onze 2 zoontjes die toch wel iets of wat bang zijn…ze werden top behandeld!!
goed, correct en vriendelijk
Vlot en correct.
Ik.zit.al 47 jaar bij deze tandarts, ik ben tevreden. Vroeger was dit tandarts Doets, nu zitten we bij tandarts van Belle. Lieve vrouw die alles.duidelijk uitlegt.
Snel geholpen en binnen 5 minuten was het goed.
Prima netjes en snel
Ik heb me nog nooit zo gevoeld.. tijdens het plaatsen van de implantaten ging het zo hardhandig dat ik bang werd van de geluiden die ik hoorde en het trekken en het douwen. Tussendoor ook nog medewerkers die in en uitgaan. En een bijna uitwerkende verdoving, Omdat ik een uur moest wachten totdat ik geholpen kon worden.
Vriendelijk, netjes behandeld
Behandeld door tandarts Fernando Rodriguez. Fijne rustige tandarts.
Tandarts en assistenten zijn uitstekend, ook de klantenservice is prima.
Ik ben zelf heel angstig voor de behandelingen maar de dames en heer hebben me vriendelijk netjes en rustig benaderd en geholpen. Chapeau!
prima voor elkaar daar
Heel aardig en vriendelijk
Oplossing gericht. Luisterend naar mijn wensen. Duidelijke informatie ivm behandeling .Als het goed is ben ik behandeld door tandarts Dion.??
Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij de mondhygiëniste.
Zeer goed en vriendelijk team
Goed vakmanschap en duidelijke afspraken!
Streuvelslaan 16
4707 CH Roosendaal
Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.