Goede service, fijne behandeling
Een paar maanden geleden heb ik uw bedrijf gebeld om patiënt te worden. Voordat toen iemand de telefoon opnam kwam bij mij de stoom uit mijn oren . Ik schat toen dat ik werkelijk in twee keer bellen bijna een half uur gewacht heb voordat iemand opnam en let wel: geen sorry voor het lange wachten . Dit was zeer maar dan ook zeer a professioneel. Afgelopen woensdag zeker een kwartier gewacht voordat werd opgenomen. Je voelt je op zo’n moment als klant totaal niet serieus genomen. Terwijl er van die geweldige technische oplossingen voorhanden zijn. Enkele en alleen om dat mijn tandarts , Ineke, in uw maatschap werkt rijd ik de benodigde keren naar Delft . Wanneer mijn klacht ,en waarschijnlijk ben ik daarmee zeker niet de enige, niet heel serieus wordt genomen vrees ik dat ik klant af ben. H.van Breukelen Rijswijk
Uitstekend. Leuk mens.
Fijne ervaring tijdens mijn controle. De tandarts gaf steeds aan welke handeling ze ging uitvoeren, dat ervaar ik zelf als heel prettig. Het advies was ook op een manier gegeven dat ik me niet als een klein kind voelde.
vorige week bij Ahmed geweest voor mondhygiëne. Goed, deskundig en prettig geholpen.
Ik vond het wel jammer dat ik naar een andere locatie moest voor behandeling
Een tandartsbezoek (consult) verloopt in een prettige sfeer.
Mijn tandarts is vriendelijk en prettig in de omgang. Daarnaast is ze zorgvuldig en zeer deskundig. Ik heb uitsluitend goede ervaringen.
Gewone controle, werd heel fijn geholpen en alles prima.
Al jaren hier voor mijn half jaarlijkse controle en behandelingen en altijd vriendelijk en heel fijn behandeld door Giorgia en haar assistenten. Voor mij een Top tandartsen praktijk.
Nvt
De ontvangst en behandeling bij Tandzorg is professioneel en vriendelijk. Pijn lijden bij de tandarts en mondhygiënist is verleden tijd.
Mijn tandarts is zeer vaak bekwam en ik ben echt blij met haar
Snelle en goede controle
Pas geleden mijn intake gehad ivm overstappen van mijn oude tandarts naar tandzorg delft! Goed de tijd genomen om mijn gebit te inspecteren en alles besproken wat ik ooit heb gehad! Als laatst toch nog even nieuwe foto's gemaakt en alles was prima in orde! Tot over een half jaar!
Ik hoor goed geholpen Als ik vragen heb dan kan ik ze vragen dat is fijn En wat alles goed woord uitgelicht
Professioneel
Na bezoek aan de tandarts verwezen naar de mond mondhygiëniste. Daar kon ik na twee dagen al terecht , werd prima geholpen en kreeg goede informatie.
Misschien een cursusje klantvriendelijkheid.
De tandarts is heel aardig, ze is Spaans maar spreekt heel goed de taal. Ze geeft heel duidelijk aan wat ze gaat doen, dit is fijn voor mensen die de naar de tandarts gaan niet als leukste bezigheid ervaren. Ze is calm en heeft veel geduld, nul pijn gevoeld, echt een aanrader. Bij de mondhygiënist hetzelfde verhaal aardige man, en goeie schoonmaak gehad.
De behandeling zoals afgesproken verlopen!
Vriendelijk personeel en snelle service van hoge kwaliteit.
Ik word daar door tandarts Christine altijd vriendelijk begroet en op een attente manier wordt mijn gebit beoordeelt.
Mijn gebit werd grondig nagekeken, maar werd verder niet schoongemaakt oid. Het voelde alsof er daardoor tijd werd ingehaald omdat het allemaal wat uitliep.
Ezelsveldlaan 2
2611 RV Delft
Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.