Vriendelijk geholpen en goed behandeld
Ik heb goede ervaringen bij mijn tandarts. Ik kan eigenlijk verder niets toevoegen aan de rubriek "rapportcijfers".
de veranderingen bij (betaling service etc) is bij de bezoekers ook te merken. Dit is jammer. We moeten zelf doorvragen etc.
Fons is een superaardige tandarts waar we graag komen. Mijn zoontje vindt het zelfs leuk om naar hem te gaan! Is erg prodessioneel met nieuwe technieken e.d maar nog belangrijker is dat hij deze ook uitlegt en je echt serieus neemt.
Assistentes zijn zeer vriendelijk en professioneel. Tandarts is zorgvuldig en correct.
Wordt vriendelijk en kundig geholpen
ik heb een ander email adres [email protected]
wanneer er gevraagd wordt voor schoonmaken en tandsteen te verwijden wordt dit niet gedaan jammer genoeg
Deze tandarts is erg aardig en vakbekwaam alleen gaat de communicatie soms een beetje moeizaam omdat haar Nederlands nog niet zo goed is. Dit probleem lost zichzelf natuurlijk na verloop van tijd wel op. Gelukkig kan de tandartsassistent alles goed uitleggen.
Altijd goed behandeld, geen klachten.
Prima tandarts. Als het uitloopt, wordt er gebeld of je later kan komen. Heel prettig!
Naila is altijd vriendelijk en luistert goed naar mijn aanwijzingen als het gevoelig is. Ze legt heel duidelijk uit wat er wel/niet mis is. Ik vind Naila ontzettend fijn om als tandarts te hebben.
Ezelsveldlaan 2
2611 RV Delft
Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.