Ondanks de vriendelijke benadering gebeurt het me te vaak dat een behandeling niet direct goed is en dat ik nog eens terug moet komen. Aangezien ik niet zwem in de tijd is dit naast het licahmelijk ongemak ook tijdrovend.
Ik heb nu gewoon een super tandarts.. Dat is welleens anders geweest voordat ik hier kwam.
jammer dat de tandartsen zo vaak weer vervangen zijn, je bouwt géén vast contact patiënt behandelaar op.
Het viel me tegen dat er voor het trekken van een kies een afspraak met een andere tandarts gemaakt moet worden. De assistente verdient net zoveel credits als de tandarts, zonder haar geen tandarts!
Heel vriendelijk.
Door verkeerde inschatting betreft tijd heb ik ipv 1 afspraak, 2 afspraken gehad voor het vullen. Ook bij de wortelkanaalbehandeling ging het zo. Dit kost mij extra geld omdat per verdoving betaal. Als alles in 1x ging zoals afgeslroken dan zat ik niet met extra kosten.
Iedereen is altijd erg aardig. Jammer dat er zo vaak van tandarts gewisseld wordt. Dat is voor mensen met angst, zoals ik, vaak weer die vervelende eerste keer om aan de nieuwe tandarts te wennen.
1. tandarts heeft niet ingegrepen bij zeer kies, ook geen foto gemaakt. Die brak af in vakantie, heel veel pijn. Bleek grote ontsteking in kaak te zitten (gevaarlijk voor mij als hartpatient). 2 antibiotica kuren nodig, wortelkanaalbehandeling. 2. vervolgens werd ik door verwezen naar kaakchirurg voor extractie verstandskies. Die begreep totaal niet waarom, was niets aan de hand en niet nodig. 3. slechte communicatie. Geen goed overleg. 4. behandelingen duurden erg lang. 2 a 3 keer zo lang als bij andere tandartsen. zeker als het achter in mijn mond was, begon ik dan te kokhalsen. Daar werd heel chagerijnig op gereageerd. 5. ben ontevreden overgestapt naar andere tandarts. Die liet me zien dat er 4 gaten onbehandeld waren; een aantal scheuren naast vullingen. Terwijl ik zeker 2 keer per jaar bij tandarts zit en me dit bij tandzorg niet verteld was. Volgens nieuwe tandarts teveel aandacht geweest voor wortelkanaalbehandelingen en te weinig aan preventie dat die nodig zijn.
Zeer professioneel en vriendelijk
Een erg vriendelijke en professionele tandarts en tandartsassistente!
De wachtruimte vind ik er niet uitzien.
perfect geholpen bij het vullen van een kies. zonder verdoving totaal niets gevoeld.
Atenea Baena is een leuke aardige dame, die haar vak als tandarts bijzonder serieus uitvoert. Echt een vakvrouw. Wij zijn blij met haar en hopen dat ze nog lang onze tandarts blijft.
Bedankt voor het invullen van onze enquete. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze tandarts Atenea. :-) Met vriendelijke groet, Het team van Tandzorg.
Altijd vriendelijk en heel goed met kleine kinderen!!!
Laija is ontzettend goed!
vriendelijke assistente en tandarts. Duidelijke uitleg wat ze gaan doen. Kunnen ook goed overweg met kinderen.
Bedankt voor het invullen van onze enquete. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons team in Heiloo. :-) Met vriendelijke groet, Het team van Tandzorg.
Professionele en zeer vriendelijke tandartsen en assistentes.
Ben sinds 1,5 jaar client bij jullie, mijn ervaring is goed. Vriendelijke mensen die er werken. Toch ben ik gewend dat mijn vorige tandarts ook tandsteen weg haald enz, dat gebeurt bij jullie niet. Wat mij erg verbaast, misschien is dit ook de vorige ervaring die ik 25 lang bij mijn vorige tandarts heb gehad. Wordt alleen wat gekeken of er geen gaatjes zijn, gelukkig heb ik die niet. Ik bezoek dan wel de monhyganiste. Maar dit was dan ook mijn enige verbazing sinds ik bij jullie kom. En en keer waarvan ik dacht een afspraak te hebben met de mondhyganiste Annette, bleek er een afspraak te zijn voor het vervangen van mijn nepstuk aan mijn voortand. Ik kwam toen bij een man terrecht ( op leeftijd met grijs haar ) heb geen idee meer van zijn naam. Ik had toch zeker geen afspraak om het stuk tand opnieuw te laten aanzetten, ook heb ik nog een ijzerdraad achter mijn voortanden van een beugel dus was niet mogelijk. Uiteindelijk heeft hij het mondhyganiste werk gedaan wat naar mijn idee erg hardhandig ging, daarna had ik toch wel een deel van de dag last van mijn mond. Een volgende keer als ik weer eens bij die man terecht zou komen dan verzet ik liever mijn afspraak dan dat hij mij helpt. Vriendelijk vond ik hem ook niet. Heb deze ervaring ook gedeeld met Annette dat ik 17-11 dit jaar een afspraak had. Sorry voor de niet erg leuke ervaring die hierboven staat, hoop dat jullie het op prijs stellen voor de eerlijke ervaring.
Geachte mevrouw Blauw, Bedankt voor het invullen van onze enquete. Fijn om te horen dat uw ervaring over het algemeen goed is met onze vestiging in Heiloo. Wel vervelend om te horen dat uw laatste afspraak niet helemaal naar wens is verlopen. Ook bedankt voor het delen van deze minder leuke ervaring, Ik zal dit zeker met het team van Heiloo delen. Met vriendelijke groet, Linda namens Tandzorg.
Een kies is in het verleden niet goed behandeld daar heb ik nog steeds last van dat is een jaar geleden
Verbeter de communicatie intern en naar jullie klanten, neem je verantwoordelijkheid wanneer er fouten worden gemaakt, wees iets minder commercieel en iets klantgerichter
Heel fijn, alleen is het moeilijk om een afspraak via internet te maken.
Beste de heer/mevrouw Arnold-Velseboer, Bedankt voor het invullen van onze enquete. Het maken van afspraken via onze webagenda, is sinds kort wel weer mogelijk. Alleen op een andere manier. Als uw emailadres bij ons bekend is, ontvangt u elk half jaar een oproep voor controle per email. In deze email staat een link vermeld waarmee u online een afspraak kan inplannen voor de halfjaarlijkse controle. Hopende u hiermee voldoende gëinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Het team van Tandzorg.
Ezelsveldlaan 2
2611 RV Delft
Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.