Klantgerichte praktijk die bij afspraken meedenkt in richting van wensen van klant. Behandeling wordt doorgaans goed uitgelegd.
Al jaren bekend bij Fons. Helaas is mijn ervaring dat ik de afgelopen 2 maal door een andere tandartsen geholpen ben. Het zou fijn zijn dit van te voren te horen. De communicatie is dan ook in mijn ogen niet optimaal.
De wachtruimte vind ik alleen een niet passende plek. Er zitten allerlei patiënten door elkaar. Het voelt als een afstand met tandarts en client.
(Kind)Vriendelijk personeel!
Wat heel vervelend is dat je als cliënt telkens een andere tandarts krijg waar je weer aan moet wennen en vertrouwen in moet krijgen en die soms slecht de Nederlandse taal beheerst, hierdoor verloopt de communicatie niet altijd soepel en voel je voor een tandartsbezoek extra gespannen.
Ik voel me ontspannen
Goede tandarts praktijk. Goede service. Vriendelijk. En ze proberen je niet uit te zuigen.
Tandarts Fons Scholten is een hele kundige en vriendelijke tandarts. Alleen schijnt hij nu weg te zijn/te gaan. Hierover wordt niet gecommuniceerd met de patiënten. In eerste instantie werd er tegen mij zelfs over gelogen. Dus wat mijn toekomst bij tandzorg Vlaardingen gaat worden is voor mij een groot vraagteken.
Zeer tevreden.
Goede ervaring
ging vroeger niet graag,maar dat is nu verandert in positieve zin
ik ben tevreden met het feit dat ik nog steeds geen gaatjes heb
In de 9 jaar dat wij bij tandzorggroep westland patiënt zijn hebben we al 7 tandartsen zien komen en meestal ook gaan. De meesten deden hun werk wat ons betreft goed. Dat is ook de reden dat we nog niet weg zijn naar een andere tandartspraktijk. Als het gaat om contact en communicatie dan valt er zeker nog te verbeteren. We weten niet hoe de nieuwste tandarts heet.
Heel goed, en vriendelijk.
Prima tandarts en assistente. Zeer ervaren en professioneel. Ook goed met kinderen. Ik ben erg tevreden over deze tandarts praktijk.
Uiterst correct en proffesioneel
Ik ben meer dan 5 jaar patiente bij Tandzorg. In deze periode werd ik door 4 verschillende tandartsen behandeld. Ik ging regelmatig op controle en voor tandhygiene, minimaal 2 keer per jaar. Maar pas in oktober 2015 werd mij verteld dat ik lijdt aan Paradonditis. Door de snelle wisseling van de tandartsen bij Tandzorg vind ik de communicatie slecht. Ik heb in een verdere behandeling bij Tandzorg weinig vertrouwen. Ik zal derhalve op zoek gaan naar een andere tandarts.
Houd goed rekening met me want naar de tandarts gaan vind ik vreselijk
Opzich is alles wel goed. Alleen vind ik het zelf raar om een tandarts te hebben die geen Nederlands spreekt. Dat zou niet moeten kunnen.
Ezelsveldlaan 2
2611 RV Delft
Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.