Vriendelijk en deskundige tandarts, assistente en mondhygiëniste. Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Ik weet waar ik aan toe ben.
alleen maar goede
alles is prima hier vooral onze docter Cristina
Goede zorg, behandeling en advies. Vakkundig.
Prettig contact, korte wachttijd, goede behandeling.
goede service vanuit receptie en tandarts
Ik kom alleen voor controle, dat verloopt goed. De tandarts is erg aardig.
Eerste er Aron met Tandzorg Delft was niet zo fijn, maar daarna werd dat snel rechtgezet door een andere tandarts. Nu een kleine twee jaar later is er weer een nieuwe tandarts, maar ik vind haar erg prettig.
Vlot, vriendelijk, kundig.
De medewerkers zijn aardig
De receptie is voldoende maar matig.
Deskundig geholpen
Goede zorg
Prettige ruimte en keurig personeel aan de balie. Mijn tandarts is echt een toppertje; zij legt me ook uit waarom sommige dingen gaan zoals ze gaan bij een ouder wordend gebit. Daar heb ik al veel van geleerd.
ik ben heel tevreden. Tandarts is erg vriendelijk en betrokken. Is rustig en legt goed uit.
Mijn ervaring is positief, er wordt tijd voor je genomen en verteld wat er tijdens de behandeling gedaan word.
Op tijd goede zorg en goed advies.
goed geholpen en vriendelijk.
prima verzorging
Ezelsveldlaan 2
2611 RV Delft
Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.