Er werd een vulling vervangen. Ik had geen last van de oude vulling, maar vertrouwde er op dat het noodzakelijk was. Ik ben aanvullend verzekerd, inclusief tandzorg. Achteraf blijkt bedrag niet volledig vergoed te worden door Dsw, en ik moet zelf bij betalen. Dat had met mij op voorhand gecommuniceerd moeten worden. Ik voel mij nu een poot uitgedraaid.
My appointments were canceled and moved three times by the practice. Every time they canceled it on the same morning that I was already on my way and when I got to the practice they told me they had to move it. I can understand if you need to cancel my appointment because the dentist is sick, but doing it 5 minutes before my appointment is unprofessional.
Proima tandarts. Gemakkelijk afspraka te maken. Minimale wachttijden.
Zeer cliëntvriendelijk, professioneel..
Ik heb het centrum pas 3x bezocht dus een oordeel op basis van een beperkte ervaring. Jammer dat de personele wisseling van mondhygiëniste mij niet voor mijn laatste bezoek heeft bereikt. Mw. I. Achaboun is dus inmiddels vertrokken. Iets voor de nieuwsbrief?
Klant vriendelijk . Op tijd !
Adequate bejegening oudere patiënten. Er wordt goed n duidelijk uitgelegd en besproken welke behandelingen noodzakelijk zijn.
Vriendelijke en correcte receptie, en vriendelijke en kundige behandelaars. Goede uitleg over behandeling en kosten.
Goede tandarts, afspraken systeem duidelijk inclusief herinneringen.
Hele goeie service, in geval van nood direct geholpen top dank je wel daar voor
mijn ervaring is niet zo groot omdat ik alleen een eerste bezoek heb gehad en nog behamdeld moet worden
Fijn
Wachtkamer is soms een beetje benauwend als je pang moet wachten. De tandarts is erg vriendelijk en legt goed uit wat er gaat gebeuren en wat de opties zijn. Als er onverwachte dingen gebeuren (zoals niet door kunnen gaan van een afspraak) lijkt het administratief erg lastig om hier goed op te kunnen reageren. Ook kon ik bijvoorbeeld geen gebruik maken van de link die ik gemaild kreeg om een afspraak te maken.
Eerste keer op consult. Ontvangst door secretaresse vriendelijke dame. Implantoloog met zijn assistent zeer professioneel, duidelijk en op je gemak stellend
Snel geholpen, duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, geen klachten.
prettige adequate benadering
Gewoon goed.
Ezelsveldlaan 2
2611 RV Delft
Bij Tandzorg Delft Centrum werken de hoogst gekwalificeerde tandartsen. Al onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Wij beschikken over een bijzonder enthousiast en gemotiveerd team van assistentes, tandartsen en baliemedewerkers dat op gezette tijden bij elkaar komt om te praten over manieren waarop we de zorg voor onze klanten verder kunnen verbeteren.