Duidelijk, goede communicatie. Dat vind ik belangrijk en op dat punt was het goed.
Als leek kom je in een situatie terecht waar je geen ervaring mee hebt. Dankzij de goede en vakkundige bemiddeling is deze zaak naar tevredenheid afgesloten.
Mw. Klinken heeft ons keurig van alles op de hoogte gehouden. We zijn haar hiervoor zeer dankbaar.
| Bedrijfsnaam | A.H. Brouwer - van Braam |
Mevrouw Bodamer is heel goed advocaat en ik ben tevreden over wat zij heeft gedaan met de zaak van mijn zoon.
Luisterend oor, mee denkend in zaken waar niet iedereen verstand van heeft
vanaf de eerste kennismaking bleek een begripvolle aanpak mogelijk met een acceptabel resultaat tot gevolg.
Gelukkig heb ik zelf niets hoeven te regelen, alles werd voor mij gedaan.
Wij hebben ACE op advies van een bekende ingeschakeld bij een zaak. De heldere, professionele en persoonlijke manier waarop zij de informatie oppikken en het dossier behandelen, voelde heel erg fijn.
Duidelijke communicatie en een vlotte afhandeling
Ik had een prettige advocate die mijn emails grondig las voelde me en voel me goed geholpen!
De communicatie was duidelijk en helder. De behandeling van de zaak is goed verlopen. We wisten wat er van ons gevraagd werd en waarom.
| Bedrijfsnaam | Nvt |
Goed contact, vriendelijk en doelgericht. Alles kwam mij heel betrouwbaar en degelijk over. Ik ben heel tevreden. Aanvankelijk geholpen door mevr. Berduszek bij eerste contact
De afhandeling was correct en ook meelevend.
In een prima afstemming vakkundig en professioneel stap voor stap naar een einddoel toegewerkt. Bereikbaarheid, transparantie en communicatie waren dik in orde ! Tevreden over het resultaat.
Goed werk geleverd.
Met regelmaat ben ik op een correcte en aangename wijze, zowel telefonisch als schriftelijk, op de hoogte gehouden van mijn dossier.
Snelle reactie Heldere en duidelijke communicatie Goede bemiddeling
my experience with Mrs Corinne Jeekel satisfied she Has done her best to help me with my cause I am recommending her organization.
Mijn ervaring is dat in een moeilijke tijd er veel medeleven en begrip is en de nodige begeleiding en contact. Ik ben zeer tevreden!
Zoals hier boven al genoemd, vriendelijk duidelijk en ook snel afgehandeld. Mevrouw Hendriks kan het duidelijk uitleggen en goed onderbouwen.
ik ben nu ruim een jaar bezig met de letselschade advocaat en kan niet anders zeggen dan dat ze uitstekend werk heeft geleverd! Volgens mij heeft ze keihard gewerkt en eruit gehaald wat er in zat of zelfs meer dan dat Van mij mag ze opslag maar geen andere functie want hier is ze geknipt voor
Mijn ervaring met jullie bedrijf is enorm goed, Jildou heeft mij vanaf dag 1 altijd netjes te woord gestaan en mij van alles op de hoogte gehouden. Ik ga zeker mensen naar jullie toe sturen mochten ze in dezelfde problemen zitten als ik zat. Nogmaals bedankt Jildou voor je goede hulp.
The Support is helpful to achieve to an acceptable result even though not fully satisfied
| Bedrijfsnaam | Chai |
Goed inhoudelijk advies en kennis van zaken. Snelle afhandeling en bemiddeling. Communicatie was duidelijk, adequaat en helder. In het begin ben je zelf iets onzeker omdat je zoekende bent. Ik wist in het eerste gesprek met Jildou namelijk niet welke stappen er zouden plaatsvinden tot einde afwikkeling. Dus welke de gesprekken er tussen partijen zouden plaatsvinden en wanneer iets definitief was. Dit eerste gesprek zat meer op de inhoud wat verder goed was. De te nemen stappen werden in het tweede gesprek met Jildou helder en het gesprek met de andere partij verliep dan ook verder heel goed. Als ik deze informatie direct had gekregen (dus de te nemen stappen beschreven werden) was ik mogelijk iets geruster in het begin. Dit als aanbeveling. Verder zeer tevreden over de afhandeling.
Thorbeckegracht 15
8011 VL Zwolle