Duidelijk advies en directe actie
Anderhalf jaar geleden heb ik een tweedehands occasion auto gekocht en ontstonden de problemen vanaf dag één. Gelukkig is advocaten kantoor Rechtdoor op mijn pad gekomen en ben ik bijgestaan door mevr. Klaassen. De aanpak van mevr. Klaassen is persoonlijk, realistisch en geeft een gevoel van rust, deze reis heeft ons bijzondere momenten bezorgd waar ik achteraf nu om kan lachen. Gisteren (14-04) was de zitting en mevr. Klaassen heeft vurig maar beleefd haar stempel gezet en met resultaat! Eindelijk is er een eind gekomen aan deze reis maar ik kon mij geen betere advocaat wensen, hartelijk dank aan team Rechtdoor en een diepe buiging voor mevr. Klaassen!
Noraly is betrouwbaar en geeft eerlijk advies. Ze reageert snel en doet niks zonder goed overleg. Ik ben meer dan tevreden! Ook de overige werknemers zijn prettig in de omgang. Verder is alles heel transparant m.b.t. de kosten, factuuropstelling etc. Ik voel mij echt heel goed en eerlijk geholpen, zeer prettig.
Geholpen in ons conflict met een autohandelaar ivm gebreken na aankoop. Met als resultaat terugnemen auto en ons een redelijk aankoopbedrag terug betaald zonder een rechter. Zeer prettig contact met onze advocaat.
Ik werd snel, correct geholpen. Op een persoonlijke manier.
Een super professioneel kantoor, ze hebben mij geholpen met het behalen van mijn recht met het ontbinden van de aankoop van een auto. Ze reageren zeer professioneel op vragen en hebben echte kennis van zaken!
Mijn ervaring is dat noraly snel en meedenkend reageert. Ze luisterd naar wat de bedoeling is en gaat daarmee aan de slag
Een absolute expert in haar vak. Deze advocate is niet alleen daadkrachtig en communicatief ijzersterk, maar weet ook precies de juiste toon te raken met empathie. Ze combineert kennis met doortastendheid en staat altijd klaar met helder en strategisch advies. Dankzij haar expertise en betrokkenheid voelde ik me gesteund en begrepen in een lastige situatie. Een echte professional die zich onderscheidt door zowel haar juridische scherpte als haar menselijke benadering.
De mate waarin onze advocaat met ons contact heeft onderhouden was fijn. We voelden ons begrepen en gesteund in onze recht. Ze was goed voorbereid, goed ingelezen. Hele fijne samenwerking.
Ik ben ontzettend tevreden over de dienstverlening van Rechtdoor.nl. Vanaf het eerste contact werd ik professioneel en vriendelijk geholpen. Het team nam de tijd om mijn situatie zorgvuldig te analyseren en gaf helder juridisch advies zonder ingewikkeld taalgebruik. Wat me vooral opviel, was de persoonlijke benadering en de snelle communicatie. Mijn zaak werd voortvarend opgepakt en ik werd continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Dit gaf me veel vertrouwen en rust in een toch al stressvolle situatie. Daarnaast verliep alles soepel en efficiënt, zonder onnodige vertragingen. De advocaten van Rechtdoor.nl zijn niet alleen deskundig, maar ook betrokken en oplossingsgericht. Dankzij hun expertise heb ik een uitkomst gekregen waar ik zeer tevreden mee ben. Ik kan Rechtdoor.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel advocatenkantoor!
Ik ben heel tevreden over de service van Rechtdoor. Ze legden mij heel duidelijk en realistisch de verschillende scenario's uit, reageerden heel snel op mijn vragen en gaven mij het gevoel dat ik gesteund werd in mijn ingewikkelde juridische zaak.
Wij kregen (in bezit genomen) grond te koop aangeboden door- en van de gemeente. Door ons eerst goed in te lezen of verjaring mogelijk van toepassing kon zijn, hebben we heel veel baat gehad bij de reeks e-mails welke we van Lotte van de Wetering mochten ontvangen. De uitleg en te nemen stappen zijn zeer duidelijk omschreven! Rechtsbijstand zag ook een kans van slagen en na 4 maanden mochten wij afgelopen week een brief ontvangen waarbij (extinctieve) verjaring wordt erkend. Ik ben uitermate tevreden over de verstrekte informatie van Lotte en ben geen enkele keer (negatief) verrast door de gemeente. Top!
Goede begeleiding, snelle reactie op mails, professioneel, kundig, goede inschatting van de zaak. Ook in tijdens de zitting een kundig verweer. gewoon goed !
We werden gehoord, er werd de tijd voor ons genomen en er kwam terugkoppeling over hoe de wet in elkaar steekt / passende jurisprudentie er was. Door haar specialisme was dit telkens adequaat en paraat. Per saldo heeft hetgeen klein begon toch meerdere casussen/rechtbanken gekend en lang gelopen. We konden altijd op Lotte van de Wetering bouwen. Chapeau!
Als “tussenpersoon” goede communicatie en overleg over wat te doen in mijn zaak betreffende een non conforme auto. Beroep op wettelijke garantie. Uiteindelijk geen procedure hoeven starten maar met een regeling met tegenpartij opgelost.
In het eerste telefonische contact over een verjaringskwestie van strook snippergroen, werd er al goed geluisterd en de kansen goed ingeschat. Er is op deskundige wijze een verzoek bij de gemeente ingediend voor verjaring met duidelijke bewijzen. De gemeente nam haar tijd, maar er werd steeds de vinger aan de pols gehouden, met uiteindelijk een positief resultaat voor ons. We zijn erg tevreden
Voor mijn zaak omtrent een onderhandse lening waarvan niks op papier stond en de tegenpartij deze niet wilde terugbetalen ben ik door Nandine geholpen. De zaak was ingewikkeld gezien veel dingen niet op papier gezet waren. Nandine heeft mij daarin goed geholpen om alles in kaart te brengen en van de juiste adviezen voorzien. Gedurende het gehele proces van bijna 2 jaar heeft ze mij altijd goed en tijdig geinformeerd en uitgelegd wat de stand van zaken waren. Zeer prettige communicatie, deskundig en altijd eerlijk omtrent mijn kansen geweest. Het resultaat - Zaak gewonnen!
Had bij de aankoop van mijn tweede handse auto veel problemen ermee. Rechtdoor ingeschakeld en zei hebben netjes onderling geregeld dat er nog een bedrag naar mij terug is gegaan met de afspraak volledige kwijting voor aansprakelijkheid.
We zijn tijdens het hele proces tegen een autohandelaar goed en deskundig bijgestaan door Noraly. Zij reageerde en schakelde snel en heeft ervoor gezorgd dat het positief heeft uitgepakt voor ons!!
Ik ben duidelijk geïnformeerd, de informatie vooraf is ook erg overzichtelijk. Je weet waar je aan toe bent. Na eerst zelf meerdere pogingen te hebben gedaan, wat op niets uitliep, contact gezocht met Rechtdoor. Slechts één brief van Rechtdoor aan de wederpartij was voldoende, waardoor de zaak zonder tussenkomst van de rechter is afgewikkeld. Het ging om een aangekochte auto die direct na aankoop niet conform bleek te zijn. De garage wilde de auto niet terugnemen en probeerde mij af te poeieren door te zeggen dat ik geen garantie had.
Lotte heeft met veel deskundigheid en empathie onze zaak behandeld en heeft in relatief korte tijd een goede uitkomst voor ons kunnen realiseren. We zijn heel blij dat we haar hebben ingeschakeld. Van harte aanbevolen.
Lotte heeft ons de afgelopen twee jaar begeleid, geholpen en gesteund in de procedures die wij moest voeren tegen een iets wat narcistische buurman. Daarbij is ze steeds oprecht en recht door zee gebleven en heeft het doel nooit uit het oog verloren Uiteindelijk heeft ze ervoor gezorgd dat we alle procedures hebben gewonnen. Lotte is iemand die je graag aan jou kant hebt staan.
Lotte van de Wetering heeft mij na het invullen van een contactformulier conform afspraak gebeld. Na overhandiging van de bescheiden heeft ze mij kundig en goed geadviseerd en de zaak behartigd, die ze professioneel heeft uitgevoerd met een zeer tevreden resultaat. Dank daarvoor.
Vanaf het begin heeft Noraly ons goed geholpen, geen wollig taalgebruik maar goede directe communicatie. Vooraf goed geïnformeerd over eventuele valkuilen en een reëel advies gekregen. Uiteindelijk de zaak "gewonnen" en nu alles weer bij het oude is kijken we terug op een fijne samenwerking. Bedankt daarvoor.
Mijn ervaring ging over een geschil met een autoverkoper. Over een aangekochte auto met een aanzienlijk verborgen gebrek. De communicatie verliep zeer snel, op sommige dagen gingen diverse E-mails over en weer zonder ook maar een moment vertraging. Noraly Klaassen was de toegewezen jurist, maar ook de communicatie met juridisch medewerkster Amber Slooven verliep op dezelfde snelheid en hetzelfde niveau.