Laden reviews...
24 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ontvangen reviews benadrukken snelle en duidelijke communicatie, professioneel en betrokken advies, en een oplossingsgerichte aanpak. Klanten voelen zich gehoord en serieus ondersteund bij hun zaak. Er wordt duidelijk geluisterd, uitgelegd en meegedacht, waardoor het vertrouwen in het proces behouden blijft. Over het hele traject blijven klanten positief en tevreden over de uitkomst.
Mijn contactpersoon is inhoudelijk sterk, de samenwerking was prettig en conform afspraak.
9 July 2026
Jeroen
Voorburg
De inzet van Ramona Rijkeboer-Kollee heeft me bijzonder geholpen. Het is voor een vastgoedprofessional prettig om samen te werken met een andere vastgoedprofessional die snel schakelt, goed bereikbaar is en die begrijpt dat de inhoud belangrijk is maar relaties ook
Ramona Rijkeboer-Kollee
8 July 2026
René Hoving
Groningen
Rein is naar mijn mening een zeer toegankelijk en laagdrempelig kantoor. Daarmee bedoel ik vooral dat ze de taal van de ondernemer spreken en niet alleen advocatentaal, dat werkt heel prettig! Dat niet alles laagdrempelig is blijkt uit de officiële documenten die Rein opstelt, het proces is uiterst professioneel verlopen.
8 July 2026
Sander Topelen
Assen
Uitstekend bijgestaan door Jonatan.
Jonatan Faas
1 July 2026
Jos
Nieuw Schoonebeek
I contacted REIN Lawyers when my company terminated my contract. They handled everything with the employer, negotiated a fair severance package of 10,000 EUR, and made sure my WW-uitkering was secured. Communication was fast and clear - they explained every step in English and always replied within 24 hours. I felt supported during a stressful time and the result was better than I expected. Highly recommend for expats and anyone dealing with Dutch labor law.
1 July 2026
Mahmoud
Groningen
Jonatan is iemand die zijn vak op een goede en kundige manier uitvoert en vooral kijkt naar mogelijkheden en onmogelijkheden, welke hij op een duidelijke manier bespreekt en uitvoert en met succes!!
Jonatan Faas
27 June 2026
Els Hendrikse
Smilde
Voor mij is vertrouwen opbouwen en behouden essentieel. Zeker wanneer je – zoals ik – in een situatie terechtkomt waarin je achter de feiten aanloopt en afhankelijk bent van de juiste expertise en begeleiding. Ik woon inmiddels vijf jaar op Curaçao, terwijl mijn ondernemingen in Nederland gevestigd zijn. Dat maakt alles ingewikkelder: documenten ondertekenen per post, aangetekende brieven, geen mogelijkheid om “even langs te gaan” voor een afspraak. Tien uur heen vliegen en tien uur terug is simpelweg geen optie. Moderne communicatie helpt – videobellen, WhatsApp‑spraakberichten, e‑mail – maar het blijft vreemd om een traject in te gaan zonder iemand van het advocatenkantoor ooit de hand te hebben geschud. Welke expertise heb ik nodig? Ik moest bepalen welke deskundigheid noodzakelijk was. Niet alleen een advocatenkantoor, niet alleen een accountant, en ook nog advies van een ervaren curator. In het verleden ben ik namelijk ernstig in financiële problemen geraakt doordat ik te naïef en te nonchalant dacht dat het allemaal wel goed zou komen. Het resultaat: bijna €40.000 privéschuld, terwijl die schuld feitelijk bij de onderneming hoorde. Recent bij Rein Advocaten & Adviseurs vond ik alle drie de expertises onder één dak. Precies wat ik nodig had om de situatie in Nederland eindelijk af te ronden. Ik wist niet wat mij te wachten stond; vijf jaar geleden had ik Nederland achter me gelaten, maar de ondernemingen waren nooit netjes afgerond. Met mijn compagnon en mededirecteur kwam ik er niet uit. Bij mijn vertrek naar Curaçao heb ik de boel laten liggen, en jarenlang wist ik niet wat de toekomst zou brengen. Ik moest zelfs informatie uit de Staatscourant halen om te begrijpen wat er speelde. Het traject met Rein Ik heb direct contact gezocht met Rein en mijn situatie uitgelegd. Mijn belangrijkste vraag: Hoe kom ik los van mijn compagnon zonder aansprakelijk te blijven voor alles wat er in die vijf jaar is misgegaan? Samen met het team – en vooral met Wilmer – zijn
Wilmer Visscher
23 June 2026
Jelle
Barber Lelieberg
Van mijn werk had ik een VSO ontvangen. Deze wilde ik graag gecontroleerd hebben. De communicatie verliep met name via telefoon en mail, maar ik werd deskundig geholpen. Er werd naar mij geluisterd, wat ik als erg prettig heb ervaren. Ook werd ik zelf aan het denken gezet, door de advocaat, over wat ik zelf wil. Op basis daarvan een tegenbod gedaan bij de werkgever die werd geaccepteerd. Daarnaast was ik erg blij dat de advocaat de communicatie met mijn werkgever heeft overgenomen. Blij dat ik op deze manier werd bijgestaan en dat ik nu een nieuw hoofdstuk kan beginnen.
18 June 2026
Jan
Emmen
Professionele medewerkers met veel ervaring. Snelle afhandeling en erg fijne samenwerking.
18 June 2026
Tim Hingstman
10 June 2026
Andrea
Blauwestad
We hebben een verschil van inzicht gehad met een medewerker over zijn niet functioneren. En met Rein alles uitgewerkt en in juiste banen geleid, voor ons en de medewerker om uit elkaar te gaan.
4 June 2026
Joost
Dalen
Ik had i.v.m. een zakelijke beslissing snel juridisch advies nodig en heb daarom Rein advocaten benaderd. Het is een toegankelijk kantoor en Claire heeft mij hier heel snel en goed kunnen adviseren. Het contact met haar heb ik als zeer prettig ervaren. Er zijn korte lijntjes en snelle reacties op een belletje of mailtje en er wordt goed meegedacht over de situatie.
Claire Bergmans
7 May 2026
H
Emmen
Marloes heeft mij erg goed geholpen door een regeling te treffen met de belastingdienst bedankt voor de hulp!
Marloes Brinkhuis
1 May 2026
Joey Janssen
Bocholtz
Wij zijn fantastisch geholpen door Rob van Rein Advocaten bij het opstellen van een SPA (Sale and Purchase Agreement). De communicatie was snel, eerlijk en duidelijk; daarnaast dacht hij goed mee, begreep hij precies wat we nodig hadden en kwam hij met waardevolle aanvullingen. Zeker een aanrader!
1 May 2026
Gijs
Groningen
Ik ben zeer tevreden met dit advocaten kantoor, na meerdere geprobeerd te hebben, heb ik toch echt het beste gevoel bij Rein. Ze zijn mee denkend en goed bereikbaar. Ik denk dat ik mijn zaak dankzij hun ga winnen.
30 April 2026
Don
Nicosia
Ik heb het heel goed ervaren heeft me alles duidelijk gemaakt en heeft me super geholpen. Raad het zeker een ander aan als u hulpt nodig heeft.
24 April 2026
Tom
Roden
Heel prettig en professioneel geholpen. Angela houdt het eenvoudig, communiceert helder en dankzij haar deskundigheid was alles snel opgelost.
23 April 2026
Harm Hindriks
Emmen
Rein Advocaten heeft snel en daadkrachtig de zaak aangepakt met een luisterend oor en na een goede analyse. Uiteindelijk is de zaak goed afgehandeld
Ramona Rijkeboer-Kollee
22 January 2026
TR
Emmen
Bij het starten van mijn onderneming had ik enkele vragen op juridisch gebied. Angela voorzag mij van heldere antwoorden die er voor zorgden dat ik vol vertrouwen aan de slag kon.
N.v.t.
24 October 2025
Stephan
Soesterberg
Ik heb de juiste stappen kunnen maken en daarmee het gewenste resultaat behaald. Dit dankzij Lilian. Ze gaf mee, gaf advies en inzichten, toonde begrip, empathie waarmee je ook gezien en gehoord voelde
22 September 2025
Pim
Twist
Mijn zaak werd gelijk in behandeling genomen en de benodigde inzet om de deadline te kunnen halen besproken en ingepland. Ik werd goed gehoord en begrepen, goed inlevingsvermogen. Duidelijk advies gekregen hoe het gesprek met de werkgever aan te gaan.
N.v.t.
29 August 2025
Jacob
Beilen
Ik ben perfect bij gestaan door Marco van Rein advocaten.
Marco Fennema
11 August 2025
Ynze
Enschede
een snelle en correcte wijze van aanpak, dit heeft mij direct ontzorgt
Marco Fennema
11 August 2025
Piet
Emmen
Prettig contact, houd je goed op de hoogte.
7 August 2025
Roy
Emmen
Goed geholpen met onze problematiek. Zeker een goede professionele organisatie die ik zeker aanbeveel. Bedankt voor alles!
25 June 2025
RM van Regteren